Архив на публикациите

Котарак оцеля след падане от 6-тия етаж

Дебела котка е жива и здрава, след като оцелява след падане от шест етажа от жилищен блок, при което се приземява върху кола, съобщи „Express”. Котаракът, наречен Шифу, паднал от прозореца на жилищна сграда в Банкок, Тайланд, от височина, която би убило човек. Собственикът на автомобила разкрива момента, в който е установил, че 8,5-килограмовата котка се е приземила върху задното стъкло на червеното му MG, преди тя да напусне мястото на инцидента напълно невредим.
Апиват Тойотака споделя, че първоначално е бил ядосан да открие колата си повредена след инцидента. Любителят на котки обясни, че разочарованието му се е разсеяло, след като е установил, че виновникът е Шифу.Той разказа, че управителят на жилището му се е обадил в 7 ч. сутринта и му е казал, че "една котка е паднала върху колата ми". Тойотака добави, че въпросът го е оставил "объркан", но е разбрал, след като е установил, че котаракът тежи 8,5 кг.
В разговор с местната телевизия „Канал 3“ управителят на сградата казал, че е установил инцидента около 7:30 ч. сутринта. Той открил счупено стъкло и отломки, разхвърляни около колата, чийто прозорец имал значителна дупка. Котката паднала от прозореца на шестия етаж на третия, преди да се озове на колата долу. /дарикнюз

Публикувана на
31 Май 2023 година