Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в събота

Видяна: 11340 пъти

Овен
Пътувайте рано и до обед проведете важните срещи и разговори. След това до неделя на обед останете където сте, не предприемайте нищо рисково и амбициозно. Очертават се намеси и опити за въздействие при взимане на важни решения. Тази вечер останете в тесен кръг от близки и доверени хора. Почивайте активно и творчески, сменете един вид труд с друг.
Телец
Ден на отворените врати за вас. Може да влезете в перспективна среда и да получите повече пълномощия в интересуващите ви области. Простете на някой, който ви е обидил. Родените в първата декада лесно прекрачват забрани и граници в отношенията. Което не е ставало ще стане и ще се получи. Контролирайте емоциите и продължете започнатото независимо проблемите.
Близнаци
Родените в първата декада днес ще срещат опозиция не само в семейството, но и в служебната и приятелска среда. Не нагнетявайте напрежението с допълнителни искания и претенции. От обед до утре на обед контролирайте емоциите и не започвайте нищо ново, което не сте обсъдили с близки и партньори. Родители и деца не се разбират, не си оценяват труда и отговорностите.
Рак
Станете рано, пътувайте, уредете гостувания, почивайте активно на приятни места и сменете един вид труд с друг. От обед, до утре на обед не започвайте важни начинания, продължете със започнатото и го доведете до финала. Ако имате някакво давещо чувство в гърдите това е знак, че ви трябва повече духовна храна и е време да направите някои промени в начина си на работа.
Лъв
Ако днес направите някаква услуга ще ви поискат и друга. Движат ви емоции. Внимавайте с обещанията, особено следобед. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Така само се товарите с нови ангажименти и странична работа, а вашата остава на втори план. До утре на обед нищо важно не започвайте. Ограничете контактите, търсете релакс и почивка на приятно и зареждащо място.
Дева
Днес Луната от Дева сключва конфликтни и рискови аспекти със Слънцето и Сатурн. Ще трябва да се съобразите с хората, от които зависите или сте издигнали на пиедестал. Родителите поставят ултиматуми, а децата се опитват да ги заобиколят. Трудно ще се намери обща допирна точка и още по-трудно ще се напаснат мнения и позиции. До утре на обед каквото се развали трудно ще се оправи.
Везни
Ден за прошка и освобождение от греховете. До обед подновете стопирани в миналото отношения. За следобед не планирайте старт на нова дейност и програма. Пътувайте, водете преговори, огледайте терени и имоти. Днес може да се намери решение и лек за всяка болка и проблем. Гледайте само като оправите едно да не развалите друго. Нужен е комплексен подход в ситуацията.
Скорпион
Активизирайте се, проведете разговори, които ще отпушат задръстени отношения и ще поставят началото на нов етап в отношенията ви. Ден за помирение и прошка. Имате възможност да се извините, без това да накърни самочувствието ви. В организма ни се включват в действие енергии на дълбоко и фино ниво. Добре е да се спазва диета не само във физически, но и в духовен план.
Стрелец
Днес Сатурн, Луна и Слънце са в тежки аспекти за родените в първата декада. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не влизайте в конфликти и се постарайте да туширате в зародиш семейните и приятелски недоразумения. Простете на тези, които са ви вкарали в стресова ситуация. Съветът е да на се изказват крайни мнения и ако може да се види всичко от към смешната му страна.
Козирог
Днес Луна и Юпитер сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Чакайте предложения и направете такива. Сключените договори ще обезпечават бъдещето и семейните ви отношения. До обед с всеки може да се разберете, помирите и сдобрите. Днес отваряте нова страница в бизнеса и в партньорските връзки. До вечерта приключете със стар ангажимент.
Водолей
Ден на помирение, не заставайте като арбитър между двама, за да си нямате неприятности и с двамата. Нека се оправят сами. Денят започва ведро и обещаващо, но до вечерта може да се забъркате в изневери и изнервящи ситуации. Пазете свои и чужди тайни. Не приемайте да вършите чужда работа и да поемате нечия отговорност. Не взимайте прибързани решения.

Риби
Луната навлиза в Дева и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак и в конфликт със Слънцето от Близнаци. Ще има разногласия, ще се почувства рязко пропаста между поколенията. Родителите искат едно, децата правят друго. Нищо няма да се постигне с ултиматуми и забрани. Може би трябва да отслабите хватката и изискванията. Времената са други, всеки трябва да се напасне на промените.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Май 2023 година