Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Щерката на Джей Ло се облича като момче

Не всички деца на знаменитости харесват публичния начин на живот на родителите си и това важи напълно за дъщерята на Джей Ло. Тя очевидно не харесва прикованото към нея внимание. Все по-често момичето е забелязвано да се крие под размъкнати дрехи не по размера ѝ, със слушалки на ушите и печална физиономия.
Най-известният и тъжен пример за подобно поведение е 16-годишната дъщеря на Джоли и Пит - Шайло. След като за кратко тя се поддаде на женската си природа и се облече като момиче, при това красиво, неочаквано обръсна косата си и отново се облече в мрачен овърсайз.
Не много отдавна дъщерята на Дженифър Лопес, Ема Антъни, която е от бившия ѝ съпруг Марк Антъни, се присъедини към редиците на децата, преживели “ефекта на Шайло”. 15-годишната Ема напълно спря да носи женски облекла - сега тя се появява на обществени места изключително в големи дрехи и без грим. Ако не знаем, че човекът до Джей Ло е собствената ѝ дъщеря, никога няма да предположим, че Ема наистина стои до поп звездата.
Джей Ло вероятно иска да отиде на пазар с любимата си дъщеря, да пробва рокли и обувки, да посети салон за красота. Феновете на Лопес са сигурни, че Ема преживява трудни времена и не може да излезе от депресията си. И по-рано момичето е подстригвало косата си и е носило безформени дрехи, но не изглеждаше толкова изтощено.
Наскоро Ема беше снимана, докато пазарува с майка си. Според репортерите Ема изглеждала апатична, по-скоро тъжна и замислена. Можем само да се надяваме, че тийнейджърката ще получи достатъчно подкрепа и любов от звездните си родители и скоро ще блесне, както и Шайло Джоли-Пит. Въпросът е дали те не проявяват прекалена толерантност, подклаждайки по този начин пубертетските приумици на детето си. Миналия юни Дженифър Лопес представи тогава 14-годишната си дъщеря на сцената по време на гала концерта на “LA Dodgers Foundation Blue Diamond”, използвайки неутрално по пол местоимение. Тя нарече тийнейджърката “моят любим дуетен партньор” и преди песента представи Ема с местоимението “те”. По време на изпълнението Ема използваше микрофон с цветовете на дъгата - символ на ЛГБТИ обществото, и бе облечена в ярко розово.труд

Публикувана на
25 Май 2023 година