Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кирчо и Кокорчо превземат ГЕРБ!?

Изглежда, че зад абсурдната договорка за правителство на „ротационен принцип“, която постигнаха ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не стои само мотива за „окопаване“ във властта, за да се докоснат до прословутите 13 милиарда евро помощи, идващи от Европа по Плана за възстановяване.
Вътрешен източник от народното събрание шефовете на нереализиралата се промяна Кирил Петков и Асен Василев, заедно с техния съмишленик Христо Иванов правят тайни планове да променят генерално политическата обстановка в страната. Те плануват да свалят Бойко Борисов и да превземат ГЕРБ отвътре, като поставят на негово място друг лидер, който ще е по-склонен на ползотворен диалог с тях.
Шефовете на ПП поддържат „топла връзка“ с вътрешната опозиция в партията на Борисов, за да и подсигурят плана за „преврат“. Именно по тази причина те действа от всички възможни посоки, като например новият ВСС трябва да се попълни с техни хора, което ще позволи да се даде пълен ход на делата срещу Борисов.
Целта на овладяването на ВСС ще е да се докарат до край разследванията по Барселонагейт и не малкото схеми с отклоняване на милиарди по обществени поръчки и да стигнат до съдебната зала.
Това ще направи така, че Бойко Борисов да стане неудобен за неговата партия и да бъде пенсиониран или дори вкаран на топло.разкрития

Публикувана на
25 Май 2023 година