Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 12360 пъти

Овен
Започвайте само такива начинания, с които ще се справите до няколко дни и ще приключите бързо. Дългосрочните проекти започнати сутринта ще зациклят във времето напред и ще изискват допълнителни вложения на сили и средства. Към обед овладявате ситуацията, намирате скрити средства и козове, които да ви помогнат в играта. Пожелайте си нещо тази вечер и ще го имате.
Телец
Събуждате се с откровение за правилната посока и избор, но няма да се съобразите и ще туширате усещанията си. Не се намесвайте в избора на околните и в отношенията на други двама. Проблемити ви разсейват, нещо може да загубите. Забравяте за обещаното и за уговорените срещи. Не се товарете с чужда работа и отговорност, вашите ви стигат. Пожелайте си нещо.
Близнаци
Днес за вас ще действа пръстът на съдбата. Ще получите нещо отказвано преди и може да направите силен и изпреварващ ход. Изискването е да не споделяте свои и чужди тайни, дори и тайничко да ви се иска да навредите на някого. Днес бумерангът на казаното и стореното се връща и дано получите това, за което сте се потрудили. Намерете спокойно място и си пожелайте нещо.
Рак
Днес ще ви провокира и пречи прекалената приказливост или сладкодумието на околните, които ще ви губят времето и качват кръвното. Не разводнявайте разговорите с ненужни теми и подробности. Пазете документи и квитанции и не си подреждайте бюрото. Каквото изхвърлите ще ви потрябва. Пазете си тайните, не надничайте в паницата и в спалнята на съседа и колегата.
Лъв
Бъдете внимателни, липсва ви информация, която може да съботира успеха на планираните срещи и преговори. Разправиите и проблемите на околните ще ви подскажат какво се готви и ще ви дадат шанс да планирате ответен удар. Добре е да действате с посредници. В момента сте в нестабилна и слаба юридическа позиция, но доверените ви хора ще помогнат в труден момент.
Дева
Днес всеки трябва да си знае мястото и да не влиза в конфликт с тези, от които зависи. Луната е в Лъв, шефовете са непреклонни, изискванията към вас нарастват. Не позволявайте да ви стоварват работата на мързеливците. Всеки знае, че може да разчита на Девата, но понякога се прекалява. Денят е критичен за отношенията ви. Не споделяйте свои и чужди тайни независимо изкушенията.
Везни
Днес са в силна позиция хората, които умеят да се изказват точно и навреме и които разбират мотивацията в поведението на околните. Каквото кажете ще стане точно така и може да засегне нечии интереси. Не споделяйте вижданията и намеренията си. Пазете си личните данни. И забравеното от друг ще се превърне в компромат, който може да използвате, за да постигнете своето.
Скорпион
Денят е конфликтен и неподреден, особено за родените около 1-5 ноември. Спазвайте закони и предписания, не навлизайте в чужда територия на работа и влияние. Започвайте само такива задачи, които ще свършите бързо. Не давайте непоискани съвети и не се месете в чуждия живот и избор. Една необмислена реплика може да ви скара с важни за бъдещето ви хора. Ден на вербалната магия.
Стрелец
Родените около 1 декември са в стабилна и творческа позиция, чакайте изгодни предложения. Ще водят в играта добре информираните и тези, които имат вродено дар слово. Не оставайте друг да взима думата, поставете условията си, водете преговори и търсете подходящите за вас пазарни ниши. Денят сбъдва желанията и благопожеланията ни. И булките ще почерпят и заченат на Спасовден.
Козирог
Днес природата и околните реагират чувствително на всичко, което правим и и казваме. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по добре да замълчи. Отлагайте за утре преговори, ако усещате, че трудно ще се справите и нямате достатачно доводи в своя полза и защита. Лесно може да ни убедят и да купим това, което не ни е нужно. Запазете квитанции и бележки
Водолей
Край с изповедите и споделянето. Днес и утре си затваряйте устата, ако не искате да нагазите в забранени води и да плащате за чужди удоволствия и грешки. Не отговаряйте на провокации, дръжте се неподкупно, не коментирайте и не позволявайте да ви изнудват с мили погледи и ласкателства. Пазете свои и чужди тайни и внимавайте кое къде оставяте. От нещо дребно може да ви спретнат компромат.

Риби
Критичен ден в отношенията между шефове и подчинени, между тези, които командват и тези, които се налага да изпълняват разпореждания на работното място или у дома. Каквото си пожелаеш скоро ще стане истина. Не навреждайте с думи. Пазете си телефони и документи, не позволявайте да ви влизат в личната територия на работа и влияние. Не спекулирайте със свои и чужди тайни.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Май 2023 година