Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е рисков ден

Видяна: 6900 пъти

Овен
Днес може да се намери изход от всяка криза, но нищо няма да става дипломатично и по лесния начин. Родените в третата декада трудно сдържат агресивната си реакция към околните, особено ако са предизвикани емоционално на празника. Не позволявайте на чувствата да вземат връх над разумната преценка. Постепенно страстите се успокояват и вечерта изглаждате отношенията.
Телец
Днес натискът ще се увеличи и независимо празничната нагласа няма да мине без поставяне на ултиматуми. Бъдете активни уредете срещи с клиенти и партньори, разширете връзките с чужбина. В ранния следобед картинката се променя, появяват се странични фактори и сили, с които трябва да се съобразите. Родените до 1 май са в по-рискова позиция. Запазете неутралитет.
Близнаци
Днес сте между чука и наковалнята, прескачат искри, но работата ще се уреди. До края на деня може да получите изгодни оферти. Празничното настроение отваря врати и сърца. Преговаряйте с партньори и шефове, сключете нови договори и не оставайте инициативата в чужди ръце. Намерете начин да си прокарате и реализирате идеите. Някой урежда подкрепа или финансиране от чужбина.
Рак
Случващото се в този ден разширява перспективата пред вас, свързва ви с партньори от страната и от чужбина и дава възможност да се внедрите в проспериращ бизнес. Водете преговори търсете контакти на всички нива и предложете идеите си. Празничния ден провокира емоциите и желанието да се доминира в средата. Луна и Марс са в съвпад. Не си превишавайте правата.
Лъв
В празничния ден си уговорете срещи с приятели и съученици, водете разговори с чужбина, участвайте в тържества и конкурси и се постарайте да бъдете лицето на промяната, която всички чакат. Към обед емоциите взимат връх, но като царе на дипломацията ще туширате конфликтите в зародиш. Ден на откровение за бъдещето на връзките и работата ви. Някой вече планира рокади.
Дева
В деня на буквите ви се отворя възможност за преговори, за делови и приятелски срещи, на които може да убедите някой да ви съдейства, да подкрепи личната ви инициатива и да спонсорира проектите ви. Включете в действие вроденото си дар слово, използвайте всеки удобен момент да привлечете погледите на нужните ви хора. Обсъдете и с партньори от чужбина съвместните инициативи.
Везни
Родените в третата декада трудно овладяват емоциите на празника. Не навлизайте в чужда територия на влияние и не търсете сметка на никого. Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. Лесно се отива към прекалявания, които няма да се харесат на близки и партньори. На обед не обсъждайте неприятни за другите теми. След това ситуацията се променя и решение ще се намери.
Скорпион
Предстои една прекрасна сутрин. Излезте на площада, радвайте се с децата на празника. От обед навлизате в слаб и рисков период. До вечерта ще се появи някаква сянка в отношенията, а това, което премълчите ще създаде проблеми в бъдеще. Добре е да проведете уточняващи разговори с чужбина. Ако шефовете ви възложат нова или допълнителна работа свършете я без отлагане.
Стрелец
Денят започва с конфликт, но до обед и най-неприятната ситуация ще се развие във ваша полза и интерес. Ще се уреди проблем, който ви мъчи от доста време. Ще има усмивки и сълзи, но те ще измият надоразуменията. Водете преговори с близки и колеги от чужбина. От утре вече може да сте на нова и по-добра позиция. Не си проспивайте късмета, реагирайте адекватно на предложенията.
Козирог
Радостта от празника може да бъде помрачена с някаква агресия до обед. Емоциите пречат на разумната преценка. Но от обед вече влизате в час, усещате накъде ще задуха вятъра на промяната и тръгвате в тази посока. До утре сутрин е добре да водите преговори с чуждестранни фирми и изпълнители. Рекламирайте се, предложете продуктите си на тези, с които вече сте работили.
Водолей
Празничната еуфория ще нараства и може да се стигне до прекалявания. От обед навлизате в рисков период. До края на седмицата Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва и в конфликт с планетите в Телец. Не провокирайте никого, дръжте се отговорно. Може да получите обаждане, което ще обърка плановете ви, но пътят пред вас се осветява и вече ще знаете с какво си имате работа.

Риби
Родените в третата декада днес се движат превъзбудено от еуфорията на прекрасния ни празник на Писмеността. Трябва да се гордеем, че каквото говорим, това и пишем, за разлика от други народи и езици, в които казваш едно, а пишеш друго. Проблемът при нас е, че не винаги мислим това, което казваме или пишем. Така в този ден много ще бъдат неразбраните и недолюбените.
telegraph.bg

Публикувана на
24 Май 2023 година