Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Топ ергенът Генчо уж избра Валерия, а май прибра в Пловдив Ленчето

Най-желаното ергенче у нас световто прочутият пловдивски пианист Евгени си избра моделката Валерия за булка, но живее с... друга кандидатка за ръката му Елена Сергова. Във финалния епизод той падна на колене пред кучелюбката Валерия. И всички тв зрители видяха, че тя е жената, която печели сърцето му. Всъщност обаче, май, е само по сценарий.
По информацията на "България Днес" дни след шоуто Евгени Мамин се събира с Елена. Тя е знаела, че победата ще бъде на най-голямата й конкурентка, но всъщност брачната халка ще й принадлежи.
Още в началото на снимките "Ергенът" хлътва до уши в татуираната редакторка. Също от Пловдив. Чувствата на Елена са същите. Това бе видно още от първите епизоди. Тогава той без капка влезе гол в морето с нея.
"Истинската победителка", пише една от най-близките приятелки на Елена Сергова в социалната мрежи, качила снимката й. Вместо да залее мрежата с кадри на Евгени, Валерия пък промотира любимото си нещо - бездомните кучета. Призовава да помогнем на нуждаещи се палета. Нещо, което за никоя бъдеща булка това ще е в главата й.
Майката на Ергена - Светла, също не хареса Валерия. Още по-странна изглежда победата на моделката, след като Евгени я попита кое е по-важно за нея - бъдещото им дете или любимите й кучета. "Представи си, че съм в чужбина, а нашето бебе е болно. Кучето също има проблеми. Какво ще направиш", попита Евгени Валерия малко преди да й даде скъпия годежен пръстен.
"Ще отида първо в клиниката, която ми е по-близо, без значение дали е ветеринарната или болницата", изръси тя.
Така на всички им стана ясно, че победата й малко мирише... на нагласена. Още повече че Евгени суфлираше написаното от редакторите какво да каже на моделката, когато й предлага брак. В тона му изобщо няма чувства. А единствено повтаря написаното от екипа.
По информация на "България Днес" Евгени и Елена живеят в родния на пианиста в Пловдив. Че двамата са заедно обяви и популярният Емо Къртицата. "Елена живее с Евгени! Имам си източници", коментира монтанският гигант.
Други също са засичали редакторката и Евгени под ръка в Пловдив. Както "България Днес" вече писа, двойката почти е планирала сватбата си. Наскоро Елена се показа в булчинска рокля. /лупа

Публикувана на
23 Май 2023 година