Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои във вторник ще им върви в любовта

Видяна: 6160 пъти

Овен
Днес проблемите са повече за родените във втората декада и то по линия на любовта и партньорските връзки. Луна и Венера ви гледат в конфликтен аспект от знака на Рака. Не си позволявайте изневери и връзки на работното място. Проблемите с партньори може да попречат на преките ви ангажименти и на работата, която вършите. Не допускайте трети в отношенията си.
Телец
Не правете компромиси, тръгнете в посоката, която ви привлича и към хората, с които искате да бъдете заедно. Заявете желанието си за съвместна работа или живот. Бъдете честни, една лъжа ще провали нещо градено с години. Пътувайте, уредете срещи на място. Не използвайте посредници, които ще работят за своите интереси. И не забравяйте, че днес не се пълнее, хапнете си без ограничения.
Близнаци
Ден за пътувания, за среща на влюбените, за подготовка на абитуриентския бал, за преговори и сключване на нови договори. Действайте активно в посока на личните ви и семейни интереси. Каквото уредите ще ви донесе радост и удовлетворение. Провосигналната ви реакция ще е правилна и навременна. Доверете се на интуицията в труден момент на избор. Не се ограничавайте в храната.
Рак
Днес всичко може да се уреди и подреди според желанията и очакванията ви. Уредете си лични и делови срещи, сключете нови договори, направете любовно предложение и чакайте такова. Ден на подадените ръце, нужна е принципна политика. Не градете бъдещето си на базата на една лъжа. Каквото обещаете ще трябва да изпълните. Не е време за диети, днес не се пълнее.
Лъв
Днес всичко ви се отдава, работата ви напредва, сключвате изгодни сделки и подписвате дълготрайни договори. Любовта е в съюз с творческата ви активност и ще ви свърже с подходящите хора. Не отклонявайте предложения, явете се на конкурси. Вдигате нивото по всички линии. Ден на принципната политика. Спазвайте уговорките. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.
Дева
Чудесен ден за срещи и преговори. Родените около 5-15 септември може да срещнат и любовта по неочакван начин на неочаквано място. Оглеждайте се, късметът върви до вас и чака да посегнете към някого и нещо. В следващите дни може да изкачите връх в кариерата и партньорските връзки. Не се изолирайте и не спазвайте диети. Днес не се пълнее независимо колко ще изядеш.
Везни
Днес му отпускате края, падат ограничения, а някой забравя и за дадените обещания. Родените във втората декада вървят към изневери не само на партньора си в чувствата, но и на тези, с които ги свързват години съвместна работа. Търсете нова работа, ако отдавна не сте получавали повишение. Поставете условията си и ако получите отказ търсете щастието си другаде. Не е ден и за диети.
Скорпион
Днес любовта чука на вратата, а за някой с нея идва и щъркелът с ревящ пакет. Луна и Венера ви облъчват любовно от Рака. Родените около 5-15 ноември ще имат късмет във връзките. Каквото си е ваше ще си дойде при вас. Всяка инициатива ще се отплаща в бъдеще. Сключете нов договор, рекламирайте се, финализирайте изгодна сделка. Може да се продаде и непродаваемото до момента.
Стрелец
Днес и на вашата улица може да изгрее любовта. Покрай работата правите и нови връзки. Започнете семеен бизнес или го разширете с включване и на други роднини. Подписаните договори ще се дълготрайни и ще носят добра доходност. Подсигурете се двойно. Не оставайте само с една работа, ако може да се уреди и нещо паралелно. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.
Козирог
Родените във втората декада са в рискова позиция, Луна и Венера ви гледат в точна опозиция. Може да изневерите не само на партньора, но и на собствените си разбирания в чувствата. Оставяте се да ви „водят за носа” тези, с които друг път не бихте се сближили. Падат задръжките, които до момента са били вашия щит срещу агресивната посредственост. Опитайте да се спрете навреме.
Водолей
Прекрасен ден за любов, признания и обяснения. Ще има усмивки и сълзи, някой ще срещне любовта, а друг вече получава или прави предложение. Всичко предприето днес носи късмет и успехи. Ще се справите с проблемите и ще направите правилен избор както в любовта и връзките, така и в бизнеса. Сключете нов договор, търсете съмишленици и спазвайте обещанията си.

Риби
Днес сте максимално активни по всички линии на живота. Уреждате изгодна работа или сделка, вървите към планирани и случайни срещи и връзки, но във всеки момент деловите ви отношеня може да прераснат в любовни и обратното. Сами си слагате примката на врата, а може би и колието на една диамантена връзка, с която ще се гордеете в бъдеще и ще намерите щастието. Внимавайте.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Май 2023 година