Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в неделя

Видяна: 11820 пъти

Овен
Сутринта Слънцето навлиза в Близнаци. Разширете връзките си, подсигурете се двойно и тройно и не отклонявайте предложения. Днес пасивността е противопоказна. Действайте активно в посока на личната си амбиция. Прегледайте уредите, колата и инструментите, с които ще работите. Не подценявайте нищо, което ще ви донесе сигурност в отношенията и на пътя.
Телец
Сутринта Слънцето напуска знака на Телеца. В отношенията ви ще захладнее, може да си тръгнат качествени и обичащи ви хора. Гърбът ви ще се оголи, а конкуренцията ще използва момента за атака. Пасивността ще ви направи лоша услуга. Постарайте се да задържите ценните си връзки и позиции и да направите важна крачка напред. Съберете се и се разберете по спорните въпроси.
Близнаци
В 07ч.10 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци. Ако вече сте взели решение, направете крачка към неговата реализация. Ще се почувствате силни и можещи и ще редактирате някои свои връзки. Добре е да излезете от една среда и да влезете в друга. Пасивноста е нежелателна и даже опасна. И ако до момента само сте кроили планове, вече е време да ги реализирате на практика.
Рак
От днес отговорностите ви ще нараснат поне с една и дано е приятна. Слънцето навлиза в Близнаци, а вие навлизате в сатурнова дупка. Идва време да се решат проблемите, които влачите от доста време. Приключете с водените дела, разберете се по спорните въпроси и освободете място в сърцето и душата си за новото, което ще дойде. Утре ви предстои среща с любовта.
Лъв
Слънцето от днес ви гледа добронамерено от Близнаците. Време е да влезете в съюзи с качествени хора. Пригответе се за скок в бизнеса и отношенията. Прегледайте инструментите, с които ще работите, дайте колата на сервиз и се постарайте да владеете ситуацията, така че нищо да не може да ви изненада и откаже от пътя. Уговорете срещи с треньори, адвокати и лекари.
Дева
Очаквайте атака по линията на личната ви амбиция. Ще се наложи да правите компромиси, да се съобразявате с чуждо мнение и изисквания и да пренебрегвате личните си желания. Ядосвате се на себе си, на отстъпчивостта и на стремежа с всеки да се разберете. Няма да ви се получи, околните ще ви притискат с изисквания и няма да се съобразяват с вашето мнение, нужди и желания.
Везни
От днес и Слънцето ще ви гледа в перфектен аспект от Близнаци. Съпротивителните ви сили нарастват, срещате подходящите хора и получавате изгодни предложения. Започнете промените, които сте планували. Днес пасивността е противопоказна. Край с колебанията, направете крачка към важна за вас цел. Прекратете връзки, които от доста време източват енергията, силите, чувствата и парите ви.
Скорпион
Днес заставате на старта на важни дейности и поставяте условията си на тези, с които предстои да се работи и да се провеждат съвместни инициативи. Хищниците се готвят за скок, да му мислят потенциалните жертви и тези, които винаги и с всичко се съгласяват. Сега е момента да си потърсите правата и да изисквате повече от тези, с които живеете или имате общи интереси и бизнес.
Стрелец
Днес ви движат фикс идеи, които на моменти замъгляват ума и пречат да видите реалностите и истинското положение на нещата. Не отивайте в крайности. Не се препоръчва да оставаш пасивен, но и прекалената амбиция може да ви донесе само проблеми. Не взимайте страна в споровете на другите. За участващите в състезания и конкурси най-ценно и постижимо ще е второто място.
Козирог
Днес печелят силните и пробивни хора. Не се отказвайте да получите и да си вземете от живота това, което искате. Поставете условията си и не позволявайте друг да ви налага волята си. Ако не нападнеш ще те нападнат, ако си премълчиш още повече ще те настъпят и подчинят. Днес и утре за вас ще действа пръстът на съдбата. Някой ще срещне любовта и няма да може да избяга от нея.
Водолей
От днес Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Разширете връзките, поставете условията си и другите ще се съобразяват с вас. Не стойте в пасивно изчакване някой да се сети и да направи каквото ви е обещал. Днес се действа с тоягата на принудата. Направете отдавна планирания и подготвен ход и парирайте действията на конкуренцията. Вие сте на ход.

Риби
Днес родените в третата декада са подвластни на илюзията, че може да променят света, отношенията и начина си на живот безнаказано и така както им се харесва. Със сигурност ще има недоволни от поведението и избора ви, а с личната ви гледна точка малко хора ще се съобразят. Ако не нападнеш и не си гониш интереса ще те подгонят с претенции и молби.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Май 2023 година