Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии ще въшлясат от пари

Наясно сме, че парите не се изкарват току-така, обаче за едни определени зодии принципът подлежи на корекция. Представителите на ето тези благословени от Мидас 5 зодии имат усет да печелят приятни доходи, без да се напрягат дори. Така че, ако сте любопитни да разберете къде парите пристигат като вода, продължавайте да четете нататък!
Скорпионът и парите
Звездите винаги посочват невъзмутимо, че паралията е Скорпиона. Те са здраво нахъсани хора, които при всяко положение не си слагат бариери, когато се устремят към нещо, което са си поставили като цел. Това означава, че щом им дойде мерак за печелене на пари, те ще направят и невъзможното, за да се сдобият с това, което желаят - независимо дали става въпрос за собствен бизнес или за умело инвестиране. Скорпионите са страшни майстори в това да поемат добре обмислени рискове, които в крайна сметка често се увенчават в успех.
Телецът-печалбар
Следващият герой, Телецът е знак, който постига страшно умно финансова стабилност и сигурност повече от всеки друг в картата на зодиите. Телците са жестоко упорити, когато става въпрос за постигане на финансовите им амбиции, така че ако поискат нещо скъпо или луксозно, те няма да се откажат, докато не сложат ръце върху него! Те също така умеят да засичат изгодни сделки и инвестиции, което прави така, че да ги доведе до комфортен начин на живот в бъдеще.
Спестовният Козирог
Козирозите са носители на едно солидно преимущество - те в крайна сметка са едни от най-дисциплинираните и сериозни зодии. Предишните две са просто с природна дарба и им се получава по рождение, а козирогът се сдобива с едри суми заради силата му да влага мощни усилия в това, с което се е захванал. Другият ползотворен ефект на козирога спрямо постъпленията, е че те знаят по какъв начин да спестяват пари и особено рядко им се случва да са на кантар в края на месеца.
Пробивният Лъв
Лъвът, това го знае всяко хлапе, е властелинът на астрологията. И както лъвът е горд и свободолюбив, така и тази зодия иска да се накичи с луксозните придобивки и за него е много важно да се разпростира на широко. А това в крайна сметка означава да има резерва от повече парички. Лъвовете предпочитат да се глезят, да слагат лапа на бляскави неща и да се отправят към скъпи туристически градове. Особени характери са и понякога може да изсипват пари за продукти, които невинаги са им нужни. Да, не пазят пари за зор заман като Козирога, имат широк джоб и харчат на поразия, обаче са водачи , работохолици, с ясни цели и биха могли да спечелят сериозни суми. Ще направят страшно много, за да получат повече пари и да са номер едно сред колегите и да достигнат мечтите си. Безспорно, това са родени за победители зодии. Ако са в добро общество, стигат до колосални успехи в работа и често са над всички - така успяват и да са печалбари. Проблемът с тях е разхищенията им да не станат по-големи от сумите, които печелят - бъдете нащрек.
Ракът е късметлия
Хората, щастливо родени под този знак, имат големи шансове във финансовите стратегии. Влиятелната интуиция им съобщава кои са умните сделки и по-малко опасните схеми. По тази причина Ракът необичайно рядко може да изпадне в банкрут. Същото важи и за семейния им живот. Ракът може да открие партньор, с който добре се градят добри отношения. Заради това в дома-крепост рядко се пораждат караници, а печалбата се трупа заради преимуществата на тази хубава семейна среда. Тъкмо семейната и интимна страст на тези зодии, способността им да заформят семейно гнездо, ги стимулира да се сдобиват с значителни приходи.
Ако търсите знаци, при които парите се ринат с лопата, тогава не търсете други освен тези пет майстори на забогатяването. Със своята безпрецедентна находчивост, умения за създаване на контакти и способност да усещат изгодни инвестиции - тези пет със сигурност ще намерят желания успех с парите!!
Actualno.com

Публикувана на
21 Май 2023 година