Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Корнелия, плати ли си тока!?

В края на април бе съобщено, че партийната телевизия на БСП "Българска свободна телевизия" временно спира излъчванията си. Като официална причина бе посочено преместване на студиата и техниката в друга сграда. Днес обаче Столетницата се появи в списъка на НАП с особено нагли длъжници с близо 63 000 лева.
Това отново подсилва информациите от опоненти на Корнелия, че всъщност телевизията на БСП въобще няма да излъчва повече, като причината за това е финансовото състояние на медията. Информацията сочи, че тя има освен дългове към хазната, така и сметки за ток.
Официално социалистическата партия отхвърля твърденията в медиите за спиране на телевизията заради неплатени дългове и ги определя като фалшиви новини.
Справката на НАП показва, че сумата, която "левицата" дължи за осигуровки на свои служители е 62 546 лева. Вписана е сред големите длъжници на 7 май.
Най-много дължи партия "Атака" на Волен Сидеров - 316 114 лева. На второ място е задължението от 96 917 лв. на "Партия на българските жени".
78 449 лв. са задълженията на партия "Българска социалдемокрация", а РЗС не е платила на НАП 42 645 лв.
БЗНС също е сред длъжниците с 28 813 лв. "Новото време", които също бяха създадени от отцепници от НДСВ пък дължи на НАП 26 571 лв. Партия "Хората от народа" дължи 10 524 лева.лупа

Публикувана на
20 Май 2023 година