Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои събота е конфликтен ден

Видяна: 7580 пъти

Овен
От днес вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на хармоничния ви Лъв. Започвате да играете разпоредителна роля в работата и в местата на личния ви интерес. Ще се събудите с усещането за правилния избор на посока и цел. Ориентирайте се към това, което ви привлича и ще постигнете напредък в дейности и отношения. Не правете компромис с чувства, вкусове и усещания.
Телец
Днес с особена острота ще почувствате къде са своите хора и от кого трябва да се пазите. Проблемът е, че още карате по инерция, склони сте да правите компромиси, спрямо тези, които не ги заслужават. Доверете се на предчувствието и ще си спестите неприятности, предатества и неудобства. Ако продължавате с изчакването в следващите дни от живота ви може да си тръгнат предани хора.
Близнаци
Днес Луната от Близнаци е в конфликт със Сатурн от Риби. Връзката между поколенията се къса, разбирате се по добре с чуждите отколкото със своите. Децата са неуправляеми, родителите липсват, контролът е занижен. Доверете се на вътрешното си усещане и ще избегнете грижи, ядове и недоразумения. И ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете.
Рак
Днес Марс си отива от вашия знак и дано с него си отиде агресията и проблемите, с които до момента сте се сблъсквали. Отношенията ви се напасват, намирате общ език и усещате как да реагирате в една трудна ситуация на избор. Доверете се на интуицията и по отношение на храната, не яжте каквото не ви харесва, а на желаната храна наблегнете до другото новолуние.
Лъв
Марс в Лъв ви дава разпоредителност и сила, които ще ви помогнат да разрешите от раз проблемите, влачени от доста време. В момента започват рокади, които ще се отразят благоприятно на бизнеса и личните ви връзки. Разширявате пълномощията си, а където някой опита да ви изолира или ви притиска с искания ще приложите цялата си мощ и пътят пред вас ще се разчисти.
Дева
Днес Луната, а утре и Слънцето навлизат в Близнаци и застават в конфликт със Сатурн от Риби и с рожденото ви Слънце. Отношенията ви навлизат в критична фаза, връзките зациклят. Трудно ще се справите с изискванията на близките и децата. Напрежението нараства и от намесата на странични хора и фактори. Ограничете контактите, не влизайте в преговори и не засягайте болни за околните теми.
Везни
Луната навлиза в Близнаци и заедно с Плутон от Водолей задвижва брилянтни аспекти за родените в първата декада. Получавате откровение за правилната посока, за полезното и вредното, за хората, които са добра партия за вас или трябва да избягвате в бизнеса и в живота. Оставете да ви водят усещанията и няма да сбъркате. При срещи и запознанства ще е важно първото впечатление.
Скорпион
Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Доверете и се. Ще се окажат верни предчувствията ви, а не това, което умът е изчислил или предвидил. С някакво шесто чувство ще усетите кой ви мъти водата, на кого може да се опрете в работата и на кого може да разчитате в любовта и връзките. Яжте само това, което ви се дояде, бъдете само с тези хора, които са ви на сърце.
Стрелец
Родените в първата декада лесно влизат в конфликти. Ще бъдете атакувани и от чужди и от свои. Родители и деца на се разбират, а от това страдат внуците. Доверете се на предчувствията си, не започвайте нищо ново, особено ако не сте го обсъдили и съгласували с близките. Днес се отделя зърното от просото, усещате кои са важните и полезни за вас връзки и от къде трябва да бягате.
Козирог
Избягвайте конфликтите и яжте само това, което ви се дояде. Променете решенията си в движение, ако някакво вътрешно чувство ви подсказва да отидете другаде и да се срещнете с друг човек. Това, което не ви харесва наистина е неблагоприятно и даже вредно за вас. Настройте се на самозащита, направете си план-програма за следващите дни, но още нищо важно не започвайте.
Водолей
Днес Мрас навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Родените в първата декада ще срещат активна опозиция и противопоставяне. Доверете се на усета и на вътрешното си усещане в ситуацията и ще избегнете неприятностите. Ако не ви се иска да видите някого, отложете срещата, а ако някой силно ви привлича намерете начин да го срещнете и да уточните спорните въпроси и проблеми.

Риби
Днес Луната навлиза в конфликтните ви Близнаци и сключва пречупващ аспект със Сатурн от Риби. Трудно ще се разберете с родители и деца. Отношенията излизат от рамките на добрия тон, никой никого не слуша. Днес интуицията ви е спасителният оазис, в който може да приютите страсти и емоции и да намерите подходящото и удовлетворяващо цялото ви семейство решение.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Май 2023 година