Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Цветовете на пролет 2023

Модната цветова палитра за пролет/лято 2023 е пищна и ярка - розово, синьо, жълто, зелено освежават гардероба по неповторим начин. Вижте кои са 7-те топ тенденции за пролет/лято 2023, които ще виждате навсякъде.
1. Вариации на синьото
Не минава сезон, в който синьото да не е сред топ цветовете за сезона. В колекциите го виждаме в разнообразни нюанси, но наситеното кобалтово синьо се отличава като топ тренд. Смел цвят, който се носи от глава до пети и доминира всяка визия.
2. Богата розова палитра
Добавяме още един ярък цвят към палитрата на пролет/лято 2023 - розово. Завръщането на розовото идва след няколкомесечна доминация на Барбикор тенденцията. Розовото е цвят за дами, които проявяват смелост в модата и не се страхуват да се отличат. Комбинира са прекрасно с неутрални цветове - бяло, бежово, черно.
3. Наситено страстно червено
Страстното класическо червено се завръща в модната палитра и е доминиращ цвят при секси облеклата и роклите. Червеното е от онези цветове, които вдъхват увереност, когато ги носите. А ако търсите начин да потушите излъчването му, можете да го съчетаете с черно или бяло за балансирана визия.
4. Винаги модерно черно
Дори да не влезе в тенденциите за сезона, черното е безспорният доминант. Винаги, без изключение. За сезон пролет/лято 2023 дизайнерите заложиха на много тоалети в черно от глава до пети, като съчетаха различни материи и текстури, за да направят комбинациите малко по-интересни.
5. Нежни лавандулови краски
За разлика от всички цветове, за които говорихме досега, лавандуловото лилаво е нежен и ненатрапчив нюанс, част от пастелната палитра. Независимо дали е при дрехи, или аксесоари, излъчва топлина и свежест. Запомнящ се, но ненатрапчив. Комбинира се идеално с бяло.
6. Успокояващо жълто
Още един пастелен цвят в гардероба за пролет/лято 2023 е жълтото. Този сезон е актуален в своите най-нежни тонове, много близки до цвета на нарциса и глухарчето. Жълтото се комбинира прекрасно с бяло и сиво.
7. Освежаващи зелени нюанси
Не може тенденциите за пролет/лято 2023 да минат без някой от зелените нюанси. Сега това е наситеното лайм зелено - малко по-плътен и тъмен тон от класическия лайм. Носете го с кафяво, жълто и черно и няма да сгрешите. Особено актуални са роклите в цвят лайм./rozali.com

Публикувана на
23 Април 2023 година