Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Как са в леглото по света

Колкото повече експериментирате в секса, толкова по-голямо ще е удоволствието, което ще си доставите.
Ако сте в дълга сериозна връзка, експериментите също са задължителни, така ще задържите интереса на партньора си по-дълго време. Има обаче няколко сексуални практики от цял свят, които ще ви оставят шокирани и изумени. Ето поглед към 7 от тях.

Ябълки
Жените хранели партньора си с ябълки под мишниците в Австрия. В селските райони на Австрия младите жени изпълнявали традиционен танц, при който пъхали резени ябълки под мишниците си. След завършване на хорото жените отивали при мъжа, който харесват, и му предлагали парче, което той изяждал. Тази практика показвала, че мъжът е готов да се отдаде на сексуално удоволствие.
Полиандрия
В някои непалски племена братята споделяли жена си. Помните ли Махабхарата, където Драупади има 5 съпрузи? Нещо подобно може да се наблюдава в някои непалски племена, които практикуват полиандрия. Всички братя споделят една жена, за да нямат твърде много деца за ограничените им ферми и имоти. Някои изследвания предполагат, че основната причина за полиандрията е чисто икономическа.
В култури като Непал, Нигерия или Индия смъртта на бащата предполага разпределяне на земята между синове и съпруги. Ако всички мъже са женени за една и съща жена, няма риск от разводняване на богатството и всички те ще се обединят под едно и също семейство.
Трикове
Островите Кук са популярни с интересна сексуална традиция. Възрастни жени там спят с млади момчета. Идеята е, че по този начин те ще ги научат на трикове, с които ще могат да угодят на партньорките си за в бъдеще. Съгласно местните традиции на остров Гуам в Тихия океан на жените не е позволено да се омъжват, без да са опознали мъжката любов. Затова там съществува особена професия - дефлоратор. Мъжете получават пари, за да отнемат девствеността от младите момичета.
В Конго преди сватбената церемония лидерът на племето е длъжен да лиши булката от девствеността си лично. Ако не се справи, бива свален и е избран нов, който завършва започнатото.
Всеизвестно е, че мъжете в Древна Гърция взимали млади момчета за любовници. Възрастните мъже както женени, така и неженени, често са имали сексуални връзки с подрастващи момчета. Тези връзки не включват деца, а юноши след пубертета, обикновено на възраст между 15 и 19 години.
Кражба
Племето уоадабе в Нигер организира фестивал за кражба на съпруги всяка година. Там се женят в ранна детска възраст. Въпреки това на годишния фестивал мъжете носят сложен грим и костюми и се опитват да откраднат жената на друг мъж. Ако кражбата остане неразкрита, техният съюз се признава.телеграф

Публикувана на
23 Април 2023 година