Новина от категория Доктор
Архив на публикациите

Как боледуват зодиите

Всяка зодия си има здравословни уязвимости. Някои повече, други по-малко. Естествено, има и знаци, които могат да са благодарни на перфектно здраве. Това са представителите на Лъв и Овен. Има обаче представители на две зодии, които са много уязвими. Те категорично водят в класацията за най-крехко здраве и трябва да се грижат повече от всички други за себе си, защото последствията буквално могат да са фатални.
Става въпрос за Раците и Девите.


Овните например се разболяват изключително рядко, но ако все пак това се случи, то боледуването протича тежко - с температура, болки и могат да стигнат дори до болница. Овните са наясно, че имат добър имунитет и затова не се грижат кой знае колко за себе си, пазейки се превантивно.
Телците са предразположени към заболявания на гърлото и щитовидната жлеза. Техните заболявания не се проявяват ясно, поради което преминават в хронична фаза и периодично се влошават. Те се оплакват от болки в гърлото, фарингит, тонзилит и ларингит. Погрижете се за гърлото си и лекувайте първите симптоми на остри респираторни инфекции, в противен случай са ви гарантирани усложнения.
Близнаците най-често страдат от безсъние и нервни сривове и като цяло са предразположени към нервни и белодробни заболявания като астма, пневмония и алергии. Всичко е нормално, когато са в нормално емоционално състояние.
Раците се задоволяват със слаби здравословни показатели, но сред тях има много столетници. защо е така Защото поддържането на вашето здраве е кармична задача. Ако задачата не бъде изпълнена, тогава те развиват заболявания на стомаха, панкреаса, червата и след това всички останали системи се сриват и Ракът изпитва постоянно неразположение.
Лъвовете имат добри здравословни показатели, най-често са загрижени за заболявания на сърцето и гърба от лопатките до кръста. За тях е важно да имат опорна точка и да са уверени в себе си, тогава нито една болест няма да им струва много.
Девите са естествено надарени с добро здраве, но са много мнителни, така че имат много заболявания като вегетативно-съдова дистония, дисбактериоза и синдром на хроничната умора. В състояние на пренапрежение Девите се чувстват хринично болни. Важно е да се грижите за правилното си хранене и сън и да си давате почивка.
Везните имат слаби бъбреци, пикочни пътища, метаболизъм и кожа, те не трябва да се преохлаждат и да злоупотребяват със сладко, солено. Струва си да се обърне внимание на функцията на надбъбречните жлези.
Козирозите са лидери в образуването на камъни - камъните в бъбреците или жлъчния мехур са често срещано заболяване сред Козирозите. Вторият по честота е ограничената подвижност в кръста или ставите. За да предотвратят или намалят риска от тези проблеми, Козирозите трябва да се научат да не се обиждат и да изразяват емоциите си, както и да си позволяват повече.
Водолеите са чести гости на травматолога. Често имат навяхвания, наранявания на глезените, натъртвания, падания. Всичко се дължи на факта, че те постоянно бързат. Не може да се промени, просто се грижете за себе си. Водолеите са много притеснени, ако нещо не им се получи, така че често имат нервни кризи.
Рибите са склонни към меланхолия и депресивни състояния. Важно е да включите творческа дейност към живота си, например рисуване, с множество ярки цветове, може да пишете поезия или да изработвате нещо. Това ще ви помогне в борбата на психическо ниво, защото проблемите може да деградират много неприятно./jenata.blitz.bg

Публикувана на
18 Април 2023 година