Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

12 качества, които мъжете търсят в жените

Намирането на „единствената“ е важно решение, което мъжете вземат в живота си. Всеки мъж търси перфектната жена, въпреки че точните неща, които иска да има в една жена, са различни. Но общата тема е да намерят някоя, която е готова да се вози на влакчето на живота заедно с тях и която ще застане до тях във всички ситуации. Ето защо не бързат да се обвържат или задомят.
Намирането на „единствената“ е важно решение, което мъжете вземат в живота си. Те влагат много мисъл в тази думичка. Мъжете търсят не само достойна жена, която да им помага, да споделя отговорностите и да ги подкрепя, когато са потиснати, но и жена, която е свободолюбива, амбициозна, грижи се за тялото си и изразява своите нужди и желания. Много неща допринасят за това един мъж да реши с коя жена иска да се установи. Ето списък на качествата, които мъжете търсят в жената, с която искат да прекарат живота си:
Тя е фокусирана върху семейството и приятелите
Разбира се, не всеки човек е близък със семейството си и това съвсем не го прави лош човек. Въпреки това всеки мъж се възхищава на жена, която цени както своето семейство, така и неговото. Разбира се, никой не бива да бъде съден или наказван за това, че произхожда от нездравословна семейна динамика. Въпреки това качеството на създаване на силна, здрава връзка с приятелите и семейството е много ценено от всички.
Тя е очарователна
Ако една жена е очарователна и умее да кара другите да се усмихват, тя има грацията и чара да се измъкне от повечето неудобни ситуации. Това е много по-добре, отколкото да бъде злобна. Очарованието и грацията са това, което привлича мъжете към жените. Очарованието е това, което действа след кавга, несъгласие или дори след прекъсване на връзката.
Тя е добросърдечна
Мъжете обичат жени, които са внимателни, грижовни, любящи и добри. Жена, която прави малки неща за мъжа си само защото го обича и иска да го зарадва. Жена, която го кара да отвърне на усмивката, когато му се усмихне. Жена, която излъчва любов и топлина от сърцето си.
Тя е интелектуално предизвикателна
Не може да се отрече, че външният вид на човека е това, което първоначално привлича друг човек към него. Не е лесно да се опознае добра личност от другия край на стаята. Многобройни афери се основават само на физическото привличане - но, те никога не продължават дълго. Не е възможно да се изгради трайна връзка с друг човек само на тази основа. Воденето на истински дискусии по значими теми и интелектуалното предизвикателство винаги ще надделеят над физическото привличане.
Тя е амбициозна
Освен че подкрепя мъжа в постигането на неговите мечти и цели, перфектната жена има и свои собствени цели. Тя има ясна визия за бъдещето си и го преследва с решителност. Не е задължително това да е работа или кариера, а просто нещо, което я вълнува. Мъжете са привлечени от жени, които предизвикват мислите им, раздвижват емоциите им по положителен начин и им дават заявка за работа. Умната жена знае как да избира битките си по дипломатичен начин. Именно това ѝ помага да се превърне в победител в играта, наречена живот. Амбициозната, зряла жена е човек, с когото един мъж може да се изправи срещу света.
Тя е съпричастна и разбираща
Подкрепата, състраданието и насърчаването на половинката ви играят огромна роля в изграждането на успешна и щастлива връзка. Никой не иска да бъде с човек, който постоянно се държи строго и студено. Мъжете искат жени, които ги подкрепят в техните начинания или в моменти на нужда. Животът е пълен с трудности и предизвикателства, които всяка силна двойка може да посрещне заедно, особено женена/сериозно обвързана. Мъжете понякога също имат нужда от рамо, на което да поплачат.
Тя е готова да положи усилия
В една връзка е важно да се дава, но е задължително това да важи и за двете страни. Не е задължително обаче да е много. Жената може да покаже, че е еднакво ангажирана с връзката, като направи нещо толкова просто, като плати сметката за вечерята. Вярно е, че понякога романтиката в дългосрочните връзки се изчерпва, но не бива да е така. Когато една жена продължава да бъде човекът, който е била в началото на връзкататова показва, че тя се грижи за това да задържи любимия човек до себе си. Също така е също толкова важно да си показвате взаимно признателността си за усилията, които всеки от вас полага. Не приема нищо за даденост.
Тя притежава подобни ценности като него
Ценностната ни система често се дължи на възпитанието ни и на това, на което са ни научили родителите ни. Нещата, които смятаме и не смятаме за важни, нещата, в които вярваме или не, и начинът, по който се отнасяме към другите, както и към себе си. Всъщност няма значение колко привлекателен е даден човек. Ако неговите ценности не съвпадат с вашите, винаги ще бъдете неудовлетворени в дългосрочен план.
Тя е общителна и дружелюбна
Мъжете обичат да бъдат социални и обичат да имат партньорката си до себе си. Така че, естествено, те излизат заедно в барове или ресторанти, а понякога просто се сблъскват с хора, които познават. Важно е тя да поддържа неговия имидж пред другите. Излишно е да казваме, че и мъжът трябва да притежава същите качества. Той трябва да проявява същата любезност и уважение към нейното семейство, приятели, колеги и всеки друг човек в живота ѝ.
Тя е забавна и има чувство за хумор
Това винаги ще бъде приоритет за всеки мъж. Мъжете обикновено работят усилено, понасят много и са сериозни. Те се нуждаят от жена, която знае как да предизвика усмивка на лицето им, когато нещата не вървят. Вече знаем как жените са привлечени от мъже, които имат добро чувство за хумор, но то е също толкова важно и за мъжете. Важно е една двойка да се шегува един с друг: това не само помага за разведряване на настроението, но и прави времето заедно по-забавно. Смехът никога не омръзва.
Тя е нежна и любяща
Привързаността е много важна в една връзка. Прегръдките, държането за ръце и просто физическата близост с партньора са много полезни. Това създава здрава връзка. Никой мъж не иска да има връзка с дама, която се отдръпва от ръката му, когато я вземе, или винаги се нуждае от пространство от него. Въпреки че различни неща правят различните хора щастливи, след като приключи етапът на розовите очила и връзката напредне, всичко, което мъжете искат, е любов.
Тя е най-добрият му приятел
Ако изграждате живот с даден човек, връзката ви ще включва не само сериозните неща, но и тривиалните, глупавите и по-интимните моменти. Връзката с човек, който е не само ваш/а съпруг/а или гадже, но и ваш приятел, може да превърне дори най-трудните моменти в приключение. Истинските партньори винаги останават приятели в основата. Приятелството играе основна роля в това да помага на двойките да останат заедно. /флагман

Публикувана на
26 Март 2023 година