Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Кралица Летисия с издънка, облече на баба дантелата

Испанската кралица - Летисия, многократно е била считана и обявявана за една от най-модните знаменитости. Често дрехите й се превръщат в хит, а тя диктува тенденциите при обличането. За жалост обаче красавицата е хваната в страшна издънка, а модистите са категорични - това е антитрендът на 2023 година, никой в никакъв случай не бива да повтаря тази визия.
Според експертите този тренд наистина е бил модерен, но преди доста време, а в момента появата с подобно облекло, е буквално окачане на модната бесилка. Този гаф на Летисия наистина ще се помни дълго.
Много хора си мислят, че лятното облекло може да е всякакво, модата е вечна, а тенденциите така или иначе се въртят, тъй че няма проблем да залагаме на любимите си дрехи постоянно. Да, но не.
Най-голямата грешка е да заложите на сатенен потник с дантела, подобен на нощница. Това наистина бе тренд през 2020 година, но в момента си е направо престъпление да бъдете облечени така.
Никой обаче не е застрахован от подобен гаф, дори и известните. Кралица Летисия се появи с червен костюм на официално събитие и всичко бе чудесно, преди хората да забележат, че отдолу се подава дантелен потник или както критиците го нарекоха "на баба дантелата".
Те са категорични, че подобно нещо вече не е на мода и е добре да се залага на неутрални или минималистични горнища и топове.
Но горнищата с дантела изглеждат старомодни и приличат на пижами, което значително опростява външния вид. Ако искате да допълните костюма с красив модел, изберете най-неутралните цветове./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Март 2023 година