Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Крепи ни единствено мечтата да си върнем таткото у дома здрав”

Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е съпруг и баща на две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав. От почти една година той се бори с тежката болест - мозъчен тумор. За текущото му лечение се търсят близо 200 000 лв.

Турските лекари се надяват най-късно до септември да удържат окончателна победа над тумора. За да продължи лечението на Георги, близките му вече разчитат само на парични дарения.

Ето и трогателното писмо на Корнелия, съпругата на Георги:
Здравейте!
Аз съм съпругата на Георги Колеолов на 45 години, който вече година благодарение на финансовата помощ на роднините ни, приятелите ни, на непознатите със златни сърца и обич към ближния; благодарение на всеотдайността и професионализма на лекарите в турската болница Anadolu Sağlık Merkezi се бори за живота си въпреки тежката диагноза високостепенен глиобластом на малкия мозък или по-просто казано:рак на мозъка.
Гошо е верен приятел, всеотдаен съпруг и баща на две прекрасни момичета: Ива и Мари. Човек винаги позитивен, усмихнат и много добър. Той и ние водим битката на живота си и имаме нужда от помощта Ви.
Историята на болестта, на борбата и мъката, на отчаянието и надеждата ни съм разказвала в многократно. Но ако има шанс тя да стигне до хората, които могат да ни помогнат, ще я разкажа още милион пъти. И след това пак и пак!
1 година почти продължава борбата ни. И имаме шанс само заради Вас! Ако не ни помагахте през тази една година, сега щяхме да отбелязваме една друга тъжна годишнина.
Благодаря! Благодаря! Благодаря! И моля! Умолявам Ви, приятели, благодетели, мили и великодушни познати и непознати, не спирайте да ни помагате! Не спирайте да споделяте постовете ми! Не престявайте да се молите за нас! Не се уморявайте, не се отегчавайте, не се обиждайте на моите апели. Аз не знам как по друг начин да поискам шанс за живота на Гошо, за живота и бъдещето на Ивка, на Мими и на мен.
Крепи ни мечтата да си върнем другарчето и таткото у дома, здрав.
Свършат ли парите за лечение, ще трябва да го върнем в България, но тук лечение с този препарат се отказва. Отказва ни се надеждата!
Приятели, моля помогнете ми!
Спешно ни трябват 30 000 евро за лечението на Георги.
Моля Ви, моля Ви, кой с колкото може!
Не мога да изтегля още кредити и ще се наложи да продам жилището ни. Уплашена и отчаяна съм.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез дарение на следната банкова сметка:
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
Пощенска банка /Юробанк България АД/
IBAN: BG84BPBI79214040909702
BIC: BPBIBGSF

Публикувана на
25 Март 2023 година