Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Новата гилотина на лорд Минчев няма милост

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Нелина, опитай друг цвят, догодина!
Многоуважаемият Георги Любенов създава в мен впечатлението, че носи един и същи костюм в последните месеци. Може от БНТ да са го задължили да носи униформа, мигар не го бива да избира дрехите си. Гаджето ми, който е леко германец, каза че по стил Любенов прилича на чичо му, който живеел около Мюнхен. Като го попитах това комплимент ли е, гаджето се направи на ударен. Комбинацията на синкаво сако и бозав на цвят панталон е добра за стените на шивашки цех, но за екран... Нелина ме разсмива, напъхана в този топ плат. Цветът е почти толкова вълнуващ, колкото плочките в тоалетните на БНТ а пафтите ме пренасят на съборите някога в село Поибрене. Ако някой ден ми трябва хумористичен образ за новите ми разкази, ще си спомня тази визия на певицата. Момчето вляво- Бъбръри знаят ли за наличието на този шал?
Софка и Преслава можете повече!
С голяма буква В на колана, Преслава се явява като притежател на хеликоптерна площадка. Точно на тази тока може да се приземи хвърковатото нещо, дори да направи обратен завой, без да и обдуха косите. И не само това ме ужасява при Преслава. Панталонките и са същински съд за кюмюр. Тук липсва всякакво въображение, та то черно и бяло кой възпява, освен все още Георги Христов. Софи Маринова се извисява в небесата, но показаният стил я дърпа надолу. Цялата работа прилича на персийски килим, вдигнат във въздуха от пясъчна буря. Ориенталският стил и мартеницата на едната и ръка съвсем не си подхождат. Обувките и са с цвят и форма на тухла.
Прея, прости на Онова предаване. Гот си!
Наистина ли са изгонили Прея от Онова предаване, защото е „дебела“? Че, как дебела? Тя е направо струна на арфа, макар арфата да не е инструмент за всеки формат. Розоподобна блуза, с безброй къдри отпред допуска защо певицата може да е отпратена от Онова предаване- може би за скромен моден вкус... Не, че сайбията на Онова предаване се носи много добре и съвсем не е слаб, но ... Полата или каквато е там текстилна стихия, е бреме в очите ми. Задъхвам се докато изкача черното възвишение от плат, за да увисна облекчен в билото на розовата блузка. Прея ме препотява неведнъж със своите модни увъртания. Днес, когато мислех да я поканя на големия си бал в Лондон се сепнах- ами, ако вземе да ми се появи така... Има време, Прея. Очаквам нови естетически опити.
Кърджилова като начална учителка?
Защо е избрала белезникавото за своя презентация в социалните мрежи Радина? Няма спор, че интернет номадите предпочитат ярките съчетания за да блеснат и да са конкурентноспособни. Актрисата сякаш е решила да кривне встрани от тази тенденция, но в моите очи облеченото изглежда като абдикация от добрия вкус. На преден план се набива семпъл плат, от който запомняме само огромен буфан ръкав. Спомням си, че учителката ни по литература се обличаше така, но това беше в далечната... Кърджилова „се дъни“ в прическата, по която се стича оперетен мрак, шумолене на кабаретни завеси и нищо, което да доближи настоящи или скорошни модни повели. Мисля, че вместо да чете тази книга, може да обърне внимание на някое модно списание. Дори със стара дата, то ще даде по-актуални новини, от тези, които показва.

Публикувана на
25 Март 2023 година