Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Спас Шуманов от ГЕРБ с призив: Излезте и гласувайте, а не случайни хора да решават съдбата ни

Финансистът Спас Шуманов, пети в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Пловдив-град, отправи следния призив към пловдивчани:
България е изправена пред нелеки предизвикателства - инфлация, стагфлация, рецесия и потенциална дългова криза. Единственият начин да се справим успешно с тези препятствия е чрез наличието на стабилно правителство и действащо Народно събрание. В противен случай българският народ ще продължи да понася тежките последствия от управлението на "умните и красивите".
През годините на управление на ГЕРБ Пловдив успя да привлече значими инвестиции, което го превърна в привлекателен център за хора от цяла Европа. Бързото развитие на града налага значима държавна подкрепа, насочена към осигуряване на необходимите финансови средства за реализиране на жизненоважни инвестиции в градската инфраструктура.
Като гражданин на Пловдив имам ясното съзнание, че тези проекти са много важни и необходими за устойчивото развитие на града. Ще работя усилено за привличане на финансови средства от различни източници, за да подкрепя растежа и просперитета на нашия град.
Непрестанното противопоставяне и популизмът в България ще продължат да увреждат институциите, обществото и икономиката на държавата. Затова ние трябва да се фокусираме върху това да създадем необходимите условия за осигуряването на достоен живот за всички български граждани.
Осигуряването на стабилност и предвидима среда е от съществено значение за бизнеса и гражданите, като това може да се постигне чрез запазването на данъчния модел, санирането на жилищните сгради, предоставянето на достъпни жилища, социална защита, устойчива заетост, здравеопазване и реформи за борба с избягването на данъци.
Това ще възстанови доверието на българския народ в държавното управление и ще превърне България в по-зелена, по-дигитална и по-устойчива държава, способна да устои на всякакви предизвикателства.
Когато си поставяме въпроса "За кого да гласуваме?", трябва първо да идентифицираме кое ли пречи на прогреса на България през последните 24 месеца.
Трябва да спрем непродуктивните политически войни и да изберем лидери, които са готови да поставят интересите на гражданите на първо място и да работят за благото на страната.
Нека не се допуска политическата атмосфера да наврежда на институциите и икономиката на държавата.
Нека работим заедно, за да постигнем просперитет и стабилност за всички български граждани.
Обръщам се с призив към всеки български гражданин да излезе на 02.04.2023 г., да гласува и да не позволи на случайни хора да решават съдбата на българския народ. Единствената партия, която може да създава и подобрява условията за съществуване и развитие в България, е ПП ГЕРБ. Ние можем, знаем и го правим.
Имате право на преференция, възползвайте се от нея. Вашият избор днес ще определи нашето бъдеще утре. Изборът е с номер 2 и индивидуално гласуване на доверие с 105 в Пловдив град.

Публикувана на
24 Март 2023 година