Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

ПП-ДБ зарибяват гласоподаватели по селата със салам, лютеница и вафли

Коалиция „Левицата“ сезира полицията заради сигнали за купуване на гласове в община „Родопи“. Владимир Маринов, кандидат за народен представител и водач на листата на коалиция „Левицата“ за 17 МИР Пловдив област е подал сигнал до МВР и РИК в Пловдив за получена информация, че в село Брестовица, община „Родопи“ тази сутрин се е предлагала потребителска чанта, пълна с хранителни продукти в полза на гласуване за Коалиция „Продължаваме промяната- Демократична България“ на предсрочните избори на 2 април.
„Така осъмнаха селата от община „Родопи“ днес! Отвратително, гнусно, жалко! Жалка ПРОМЯНА, жалки действия!“, коментира кандидатът за народен представител от ЛЕВИЦАТА Владимир Маринов.
Той настоява за компетентна намеса от страна на отговорните институции за прекратяване на опитите за манипулиране на изборните резултати.
„Надявам се на адекватна и бърза реакция от Ваша страна, предвид разписаните Ви в изборното законодателство правомощия", казва още Владимир Маринов.
Припомняме, че тази сутрин троянци също осъмнаха с предизборни торбички с хранителни продукти по вратите на къщите си,с логото на ПП-ДБ.

Публикувана на
24 Март 2023 година