Новина от категория България
Архив на публикациите

ПП-ДБ агитират с торбички със салам, лютеница и вафли

Троянци осъмнаха с предизборни торбички с хранителни продукти по вратите на къщите си, съобщава сайтът Троянпрес. Читателката Валентина Тодорова показва снимки и текст към тях, на които се виждат окачени торбички с логото и номера на коалиция ПП-ДБ по вратите на хората. Торбичките са пълни с хранителни продукти – салам, лютеница, кашкавал и вафли, пишат от медията.
„Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях!“, разгневено ни пише Валентина Тодорова.
„Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят с шпек и лютеница“, пише още читателката ни.
От мейла получен от Валентина Тодорова става ясно, че торбичките с хранителни продукти са били слагани по вратите на къщите в квартал Попишка, община Троян.
Сигналът е подаден от читател и информацията е позована на написаното от него. Редакцията не носи отговорност за написаното от читателя. Готови сме във всеки един момент да публикуваме право на отговор на засегнатата страна!
Източник: breaking.bg

Публикувана на
24 Март 2023 година