Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мрежата побесня заради две млади дами в "Стани богат"

"Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в подобни предавания, защото общата им култура е на кота". Това гласи само един от многото коментари след участието на две млади дами в "Стани богат" през последните две вечери.
Едната бе представена като бъдещ юрист, а другата - като работеща в IT сферата: Тя е спец по тестване на софтуер. В момента се радва на малък син вкъщи. Обича да пътува и е най-впечатлена от хаоса по пътищата във Виетнам и съдържанието на новините в Дубай, където просто не съобщавали лошите вести. Гледайте играта на Венета Манолова.Ето какво гласят и други коментари:
"Пази Боже от такива "юристи"...", "Ако юрист ми говори с такава интонация и правоговор, ставам и си заминавам", "Потрес, това чудо е завършило право. Бравос"."Изключително ограничена девойка ! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на елементарна обща култура", "Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца, трябва и да сме елементарно грамотни, иначе другото го има във всяка ферма", "Някой ще ми обясни ли как тази толкова "умна" мутреса е достигнала до участие в "Стани богат"? Още малко и ще ме откажат да го гледам! Объркала е предаването..."Ергенът" е в по-късен час"./show.blitz.bg

Публикувана на
23 Март 2023 година