Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мелания напусна Тръмп, изнесе се на хотел

Разгневената Мелания Тръмп се изнесла на хотел, след като научила за аферата на съпруга си с порнозвездата Сторми Даниелс. Бившата първа дама прекарала няколко дни на хотел в окръг Колумбия в разгара на скандала, който избухна през януари 2018 година, пише DailyMail, като се позовава на свои източници.
Мелания напуска Белия дом точно на 18 януари, когато Доналд Тръмп произнася реч на Световния икономически форум в Давос, Швейцария – събитие, на което по план тя е трябвало да присъства.
Според служители на Белия дом Мелания е приела тежко изневярата на съпруга си с порнозвездата, тъй като се е почувствала унижена. Отношенията й с Доналд Тръмп през този период били изключително обтегнати.За да предотврати евентуалент развод, Доналд Тръмп се видял принуден да плати на актрисата от филми за възрастни прословутата сума от 130 000 долара. Според редица медийни спекулации Тръмп е прекарал със Сторми Даниелс една единствена нощ, но тя му е излязла доста солено, тъй като се наложило да брои големи пари мълчанието й.
„Тръмп беше извън себе си! Страхуваше се, че Мелания ще научи подробности за неговата изневяра с порнозвездата“, заявиха неназованите източници.
Наскоро бившият президент обяви, че ще бъде арестуван по обвинения, свързани с аферата със Сторми Даниелс. Тръмп отрича да е имал връзка с порнозведата и определя случая като политически мотивиран. Той описа случката като „досадно плащане“, което богатите хора понякога правят, за да ликвидират проблемите.
Според интервю на списание The Wall Street Journal със Сторми Даниел от 2011 г., тя е прекарала една нощ с Доналд Тръмп в хотел на езерото Тахо в Невада след благотворителен голф турнир на знаменитости.
По време на аферата на Тръмп със Сторми Даниел Мелания се грижи за техния общ син Барън, който по това време е четиримесечно бебе./телеграф

Публикувана на
21 Март 2023 година