Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Самоубилата се бивша попфолк певица мълчала за проблемите си

Бившата попфолк певицата от триото "Спасителките" Мария Георгиева не обичала да говори за проблемите си. Винаги била в настроение и усмихната. Такава ще я запомнят нейните близки и приятели.
След като зарязала кариерата си на певица, Мария, която е родом от Димитровград, отворила фризьорски салон в центъра на Пловдив. Той носи нейните инициали "МГ", като клиенти са си запазвали час от рано, за да могат да използват услугите ѝ. Тя била изключителен професионалист и се чувствала отлично с това, с което се занимава, споделят запознати.
За изключително кратко време 34-годишната жена успяла да разработи фризьорския салон, да си осигури постоянни клиенти и да се прехранва благодарение на него.
Припомняме, че близки на бившата попфолк певица потърсиха "Марица", за да споделят съмненията си относно настъпването на смъртта й. Те смятат, че Мария не се е самоубила и че нямала повод за това. Според данните от полицията и прокуратурата обаче категорично става въпрос за самоубийство. Това е показало разследването. "Причините за самоубийството са прекалено лични, за да бъдат разгласени. Но няма колебания относно това, че сама е сложила край на живота си", каза заместник-районният прокурор Атанас Илиев.
Безжизненото тяло на фризьорката е открито пред блока, в който живее в пловдивския квартал "Кючук Париж" на 5 март вечерта. Според информацията от МВР Мария скочила от шестия етаж. Пристигналият на място медицински екип само констатирал смъртта ѝ.
Близките и приятелите на Мария са покрусени от трагедията. Пред фризьорския салон, който разработила, има оставени цветя и свещи в нейна памет. /марица

Публикувана на
18 Март 2023 година