Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 9280 пъти

Овен
Днес където се съберат много хора ще прескачат искри и нищо важно няма да се реши. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не се включвайте в екипни програми и не участвайте в състезания. Вероятни са конфликтни ситуации и опити да ви извадят от играта. И в любовта ще се появи трети или ще разберете със закъснение за лъжите. Точно днес не уточнявайте отношенията.
Телец
Родените в първата декада са на прага на любовна дилема. Луната е в конфликт с Венера от вашия знак. В отношенията прескачат искри особено ако има странична намеса. Денят не е благоприятен за съвместни начинания и срещи със стари партньори. Не позволявайте на миналото да засече и засенчи бъдещето ви. Старата любов наврежда на новата. Прекъснете вредни връзки.
Близнаци
За днес се препоръчват срещи с капацитети в областта, в която не можете да се справите сами или имате здравословен проблем. Посетете учителите си, търсете квалитетно мнение и не избързвайте с взимането на важни решения. Срещите с роднини са затормозяващи, всеки държи на мнението си и не е съгласен с другия. Отложете за утре общите сбирки, останете с любимите на приятно място. Днес стойте далече от спорещите разгорещено, за да не се опарите и вие.
Рак
Днес лесно си влиза в преразход. Харчите пари за излишни неща и нарушавате обещанията си. Неблагоприятно за семейни и приятелски сбирки. Вместо смях и веселие ще има забележки и сълзи. Препоръчват се само двустранни срещи и консултации със специалисти по неотложните и важни въпроси. Ограничете контактите до минимум, не ходете по митинги и не влизайте в спорове. Днес е критичен ден, тенденцията е към конфликти и скандали.
Лъв
Днес родените около 1 август може да имат проблеми в любовта и чувствата. Луна и Венера са в конфликт с рожденото ви Слънце. Останете двама, не се събирайте с много хора, особено ако имате някакъв взаимен проблем за разрешаване. Днес третият е излишен, а и клюката върши мръсната си работа и задълбочава кризите. Намерете начин за извинение и компромис.
Дева
За днес планирайте срещи на четири очи. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има и конфликтите ще никнат като гъби. Останете в тесен кръг на близки и приятели. Не предизвиквайте спорове и не провокирайте околните с лични забележки и критика. Каквото отложите за утре ще тръгне по правилата, ще донесе чаканите пари, придобивки и екстри. Днес е ден на конфликти, ограничете контактите.
Везни
Ограничете кръга от познати и си уредете срещи само с проверени във времето хора. Търсете и давайте експертно мнение. Ще бъдат по-успешни двустранните контакти. Някой ще си намери нов ученик, а друг нужният му партньор и съветник. Сега е момента да направите и избора си в любовта. Където се появи трети животът и работата ще се объркат. Бъдете избирателни в контактите. Днес може да спечелите от консултантска, треньорска и преподавателска дейност.
Скорпион
Днес всеки дърпа чергата към себе си, търси оправдания и извинения, за да прехвърли работата и отговорностите на друг. Не се събирайте с много хора, всеки ще ви натоварва с проблемите си, без да пита за вашите. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни и семейството да се разедини. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Бъдете внимателни на пътя. Днес лесно ще влизате в конфликти, изпускате си нервите по незначителни поводи, а значителните направо може да ви разболеят.
Стрелец
Ден за среща с учителите и с тези, които има на какво да ви научат и за какво да ви консултират. Търсете съвет от капацитет. Не споделяйте с лаици и потенциални конкуренти болните си въпроси и задачите, които ви предстоят. И за хубавото и за лошото днес е добре да не знаят много хора, за да не ви обсъждат и да се намесват в избора ви. Спазвайте диета, намалете темпото и активността. Днес уредете консултации със специалисти.
Козирог
Ден на колебания и напразно суетене около вечно недоволните и претендиращите. Не се събирайте с много хора, отложете за утре роднинските срещи и веселбата. За днес е добре да се осъществяват само двустранни срещи. Бъдете изобретателни във връзките. Днес маските падат, ще видите някого в истинската му светлина, време е да си направите изводите. Препоръчва се и диета. Днес ограничете контактите.
Водолей
Днес клюката върши мръсната си работа и може да ви скара с партньори. Вървите към изневери или изневерявате. Отложете пътувания, ако партньорите ви не могат да дойдат с вас. Днес третият е излишен, но ако намери отворена вратичка ще се появи и ще развали връзки градени с години. Влизате в преразход не само на чувства, но и на енергия и пари. Ограничете контактите.
Риби
Днес лесно се стига до конфликти. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има и толкова амбиции ще се сблъскат. Не се препоръчва работа в екип. Където се появи трети отношенията ще излязат извън контрол. Добре е да се погрижите за здравето си, посетете лечебни и зареждащи места, консултирайте се с нужните специалисти. Препоръчва се пост и въздържание. Днес планирайте само двустранни срещи.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Март 2023 година