Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Лейди България не може да се нахвали с мъжа си швейцарец, влюбили се от пръв поглед

Пищна сватба с милионер стяга носителката на титлата "Лейди България 2022" Карина Атанасова, която е от Пловдив. От шест месеца има нов мъж в живота си и е по-щастлива от всякога, след като сложил годежен пръстен на ръката й."Предложи да се сгодим на Деня на влюбените и ми подари пръстен с диамант, който е 2 карата. След което прекарахме 20 дни в Милано", споделя тя.Карина. Засега датата на сватбата остава тайна.

"Годеникът ми е швейцарец, но от 10 години идва в България по работа и много му харесва тук. Запознахме се в една дискотека, беше любов от пръв поглед", връща лентата назад Атанасова. По нейни думи възлюбеният й има сериозен бизнес в Швейцария, който планира да прехвърли и у нас. Именно заради това щастливата двойка взима решението да пътува често, за да посещава и двете страни, както и да бъде близо до семействата и приятелите си
"Мъжът ми много се гордее с мен, той е най-големият ми фен. Когато бяхме в Швейцария, на абсолютно всички разказваше, че съм Лейди България, включително и на касиерките в магазините. Половинката ми иска жената до него да е известна, красива и желана. Не е като българските мъже, които постоянно ревнуват приятелките си и ги затварят вкъщи", разказва Лейди България. По нейни думи швейцарецът често мотивира моделката да ходи по конкурси и да се развива.
"Любовта на живота ми има много контакти заради работата си. Благодарение на него имам предложение от италианския организатор на "Мис Италия" да участвам в конкурса и сега го обмислям. Отделно на 25 март ще летя за Милано, тъй като имам важна среща, която ще определи част от бъдещето ми. Целта ми е да стана модел на световноизвестен бранд", разкрива Карина.
За да я направи още по-щастлива, бизнесменът я залива с подаръци. В името на любовта първо купува огромен палат, в близост до Пловдив, който двамата вече обзавеждат и до дни ще заживеят заедно. Освен това може да бъде засечена по улиците с луксозна лимузина. Годеникът й купува автомобил, който е лимитирана серия и е на цена от половин милион лева."В началото не исках да споделям в публичното пространство, че имам човек до себе си. Реших, че най-накрая ще споделя хубавата новина, след като приятелят ми ми предложи да се оженим." Не желае да издава как се казва нейният избраник, както и каква е възрастта му.
"Щастието обича тишината. Именно затова сме много влюбени, а най-важното за мен е, че и приятелите ми го одобряват.

Публикувана на
17 Март 2023 година