Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Милионер от Швейцария се пресели в Пловдив заради Пепеляшка, станала Лейди България

Носителката на титлата „Лейди България“ Карина Атанасова заби милионер. Половинката на красавицата е швейцарец, но заради нея се установил да живее в Пловдив.
Само година след като стана Лейди България, моделката Карина Атанасова вече изживява приказката за Пепеляшка от първо лице. По време на снимки във Франция се запознава с швейцарски милионер. Влюбва се в нея от пръв поглед и, както самата тя казва, се превръща в най-големия й почитател. Той е по-възрастен от нея, има сериозен бизнес в Швейцария, който планира да прехвърли и у нас. Любовта между двамата се случва бързо, а той я засипва с подаръци.
Карина бе засечена да обикаля улиците на Пловдив с луксозна лимузина. “Колата е подарък от моята половинка”, похвали се тя. Автомобилът е лимитирана серия. Годеникът й не пести средства, защото колата е на цена половин милион лева. С подобен у нас се придвижва попфолк звездата Азис.
“За Деня на влюбените ми предложи да се сгодим, подари ми пръстен с диамант - 2 карата е“, похвали се още Пепеляшка. За докаже любовта си богаташът е купил палат в близост до Пловдив, който двамата вече обзавеждат и до дни ще заживеят заедно. телеграф

Публикувана на
15 Март 2023 година