Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в петък

Видяна: 4860 пъти

Овен
Не се оплаквайте, а си дайте сметка какво получавате, какво и защо не ви се дава. В този ден всеки ще получи по заслуги това, което си е заработил в миналото с действие или бездействие, с обич или безчувствие, с любов или омраза. Сега е момента да се върнат дълговете на внимание и обич. Някой ще срещне ледени погледи, а друг ще опита да завладее ледено сърце. Разминаваме се.
Телец
Денят се свързва с подражанието и пасивното следване на обзетите ви страсти и чувства. Трудно ще се измъкнете от нечие влияние и въздействие. Бъдете сигурни, че хората, на които се опитвате да влияете ще ви въздействат обратно с огромна сила и може да променят бъдещето на работата и семейния ви живот. Днес всеки ще получи това, което си е заслужил. Не обвинявайте никого.
Близнаци
Луната е в брилянтен аспект с Марс от Близнаци. Активността ви нараства, събирате сили и смелост да кажете и направите нещо, за което се каните от доста време. Този ден раздава на всеки заслужените във времето награди. Ще разберете кой е с вас и кой вече се готви да си тръгне или отдавна е обърнал гръб независимо декларациите, които прави. Остават до вас само верните ви хора.
Рак
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Ще срещате студенина и неразбиране, може да ви изнудват и притискат с желания и претенции. Не водете преговори точно днес. Опитайте да се видите отстрани и да се откажете от някои илюзорни представи. Ще се разочаровате вероятно от хора, на които сте възлагали големи надежди. Ден на леденото сърце.
Лъв
Днес емоциите отстъпват на разумната преценка. Взимайте решение след хладнокръвно обмисляне и претегляне на всички плюсове и минуси. Сълзите не помагат. Изтрезнявате след вчерашния емоционален ден. Не позволявайте на илюзии и инстинкти да ви отклоняват от целта. Не бъркайте секса с приятелството и любовта. Останете там, където сте защитени и подсигурени.
Дева
Денят носи заслужени награди за проявеното търпение, за прецизната и творческа работа, за прословутото ви постоянство в работата и деловите връзки. И в чувствата предстои развръзка. Днес за вас действа пръстът на съдбата и в любовта. Нищо да не с споделя. Прегърнете щастието си или сами изстрадайте проблема. Не допускайте странични погледи и в кухнята на творческите си идеи.
Везни
Родените в третата декада да не подхващат преговори по имотни и наследствени дела. Отношенията с роднините се вледеняват и преговорите удрят на камък. Ден на кривите огледала, на илюзията, че постъпваш правилно и в подходящото време. Отчитайте обстановката, търсете компромиса, не поставайте условия и ултиматуми. Всичко подлагайте на проверка.
Скорпион
Ден, в който ще се обади това, което сте повикали. Ще се получава по заслуги. Ако сте неглижирали дълго една връзка, тя може и да се скъса. Ако сте оставили друг да се грижи за бизнеса ви, за сделките и имотните ви дела може да разберете, че са ви ощетили. Това, за което сте се постарали, за което сте работили и дали всичко от себе си ще ви донесе късмет, пари и награди.
Стрелец
Ден на издължаване. Всеки ще получи наградата си за миналата работа, за проявеното разбиране в чувствата и за обичта, която е дал или си е спестил. Очакваме едно, а става друго или полученото не ни удовлетворява. Направете си равносметка на миналото, на връзките и дейността която вече трудно контролирате. Сложете край на илюзиите, с които от доста време живеете.
Козирог
Ден на преобразяването. Вече обръщате другия край на тоягата и се опитвате да въведете строги мерки там, където сте изпуснали ситуацията от контрол. Ще са нужни много усилия, за да се върне нормалността в отношенията с близките и децата. Опитайте да се видите отстрани. Проблемите ще са повече за родените в третата декада. Нямате спокойствие и на работното място.
Водолей
Действайте активно в желаната посока. Поставете условията си. Ден на прeобразяването. Очертават се промени, които ви насочват в нова житейска посока. Бумерангът се връща, грешките от миналото ни застигат, но и за заслугите ще ви бъде заплатено. Всеки получава това, за което се е постарал и потрудил или прибързано е неглижирал. Стоим пред огледалото и си правим равносметка.
Риби
Ден на рокади и промени, които ще засегнат болезнено отношенията ви с партньори, приятели и близки. Луната е в опозиция на Венера. Стоим пред огледалото на илюзиите. Мъчат ни нереализирани страсти и чувства, срещаме ледени сърца и правим стъпки, за които ще съжаляваме. Съветът е да отложите важните си срещи за уикенда. Ролите ще се сменят, чувствата и интересите ще бъдат други.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Март 2023 година