Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Едва не убили Салма Хайек

По всичко изглежда, че когато в Холивуд въпросът опре до танци в скута, положението неочаквано става на живот и смърт. При това съвсем буквално!
За опасностите от подобно изживяване, което хората обикновено свързват по-скоро с удоволствие и наслада, отколкото притеснение и тревога, говори една от най-привлекателните дами в Холивуд, а именно Салма Хайек.

По време на гостуването й в предаването на Джими Кимъл, излъчвано по американския телевизионен гигант АВС, актрисата разкри, че Чанинг Тейтъм, с когото си партнират в последната част от поредицата на Стивън Содърбърг - "Magic Mike", едва не я е убил правейки стриптийз.
Звездата от продукцията отбеляза, че случилото се далеч не било приятно, макар все пак да призна, че поне в началото актът донякъде е бил вълнуващ.
Само че впоследствие той толкова се объркал, че почти коствал живота ѝ. По нейни думи заснемането на подобна сцена е сериозно предизвикателство, криещо известни рискове, изпълнението на което изисква сериозна подготовка.
В разговора си с водещия горещата мексиканка описа работата си със своя колега на снимачната площадка, като отдели специално внимание на подготовката им за един от най-съблазнителните моменти във филма, който само е загатнат в неговия трейлър, а именно танцът на артиста в скута ѝ, оказал се истинска каскада за нея.
Очевидно режисьорът не е искал от нея просто да стои там, седнала безучастно на стол, докато екранната ѝ половинка върши цялата работа, а тя единствено се възхищава на движенията му, затова очевидно е преценил, че брюнетката трябва да се включи в действието, превръщайки се в част от представлението.
За целта обаче били нужно да прекарат немалко време в тренировъчната зала, за да усвоят специално изготвената им хореография, целяща по-късно да съблазни зрителите, купили си билет за прожекцията на лентата на голям екран.
Именно тогава без малко да се случи трагичния инцидент, който съпругата на френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино описа в шоуто по следния начин: "Имаше една част от репетициите, която се оказа доста сложна. В нея Чанинг трябваше да ме държи с главата надолу, но подобно на всеки друг човек в тази поза, аз напълно се дезориентирах, като не успях да направя това, което се очакваше от мен. Така за малко да се сгромолясам и да си счупя врата".
По-нататък Салма обяснява, че злополуката е щяла да се разиграе, понеже колегата ѝ я държал за панталоните, които бавно започнали да се изхлузват, и той започнал да я изпуска.
Проблемът бил, че тя не можела да си спомни дали носи бельо под тях. Така че вместо да сложи ръце на земята, за да се предотврати падането си, носителката на награда "Еми" предпочела да ги използва, за да задържи свличащата се от тялото ѝ дреха.
"Той започна да крещи: "Какво правиш? Протегни ръце и се подпри на пода!", а аз му се развиках: "Не, не, не, не!" Накрая присъстващите в залата ми се притекоха на помощ и ни разделиха. Тогава Чанинг се обърна към мен и ме попита: "Какво ти става?", при което му извиках: "На мен ли? Ти без малко не ме уби!"гелеграф

Публикувана на
03 Февруари 2023 година