Новина от категория Светът
Архив на публикациите

30-годишна, омъжила се за свой братовчед на 59: „Целунахме се и три дни-покъсно заживяхме заедно!“

30-годишна бразилка се влюби до уши в свой роднина, който може да й бъде баща, а след три месеца се омъжи за него, пише The Sun.
Дебора срещнала втория си братовчед - 59-годишния Андерсън, в къщата на баща си и се влюбила в него от пръв поглед. Двамата веднага намерили общ език.
Четири дни по-късно младата жена си направила татуировка с неговото име и се преместила да живее в дома му. А няколко месеца по-късно влюбените се оженили и вече шест години се радват на щастлив семеен живот.
Жената признава, че редовно получава осъдителни коментари по свой адрес в социалните мрежи.
Голяма част от интернет потребителите са убедени, че се е омъжила за доста по-възрастния си братовчед заради парите.
Дебора, която изкарва прехраната си от продажба на свои снимки в платформа за възрастни, отрича да е златотърсачка.
"Критикуват ме, защото той е по-възрастен от мен, както и че съм се омъжила за братовчед си, но това беше любов от пръв поглед.
Срещнахме се в четвъртък, целунахме се три дни по-късно и веднага щом си татуирах името му, ме помоли да се преместя при него.
Той отиде при баща ми, за да поиска ръката ми и четири дни по-късно живеехме заедно. Само три месеца по-късно планирахме сватбата си", споделя тя.
Бразилката се опитва да не обръща внимание на осъдителните коментари, с които се сблъсква постоянно. Тя е убедена, че хората я обиждат, защото й завиждат.
"За първи път имам връзка с по-възрастен мъж, но това е най-красивото нещо. Той има много повече житейски опит", признава младата жена.
Тя добавя, че по-възрастният й съпруг я подкрепя в работата и дори й помага в продуцентската дейност. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Февруари 2023 година