Новина от категория България
Архив на публикациите

Тв репортерка вбеси бащата на издирван студент

Бащата на изчезналия в Перник студент Емил Боев изтърва емоциите си и избухна срещу репортера на bTV Леда Цветкова. Той заяви, че по случая се налага медийно затъмнение, а от студиото прекъснаха включването.
Всичко започна от грешката на медията, че има запис от вчера, на който се предполага, че се вижда Емил."Да внеса корекция. Записът е отпреди 2 дни. Това, че вие сте научили за него вчера е част от медийното затъмнение, което се налага. Но това е нормално в такава ситуация", отсече бащата.
На въпрос дали е сигурен, че това е синът му, той заяви, че го е видял лично. "Сигурен съм. След полицаите бях първият, който го видя", отвърна бащата.
Запитан какво се вижда на записа, той каза: "Каквото се вижда, се вижда. На 100 % се вижда, че е синът ми".
Мъжът призова всички с възможности да помогнат да помогнат за закупуване на дронове с термокамери, за да продължи търсенето по-мащабно.
По думите му, в момента има два дрона но процедурата по отпускането им е била доста бавна, а всяка секунда е важна.
"Цялата административна работа е мудна. Безкрайно мудно. Това изисква дни, а всяка секунда е от значение. Благодарности изказвам на Столична община и лично на кмета на Перник, човекът беше болен, но след моя упоритост се задейства...", обясни мъжът.
Репортерката обаче не го остави да се изкаже и той се закани да прекъсне интервюто.
"Дайте ми микрофона. Ще прекратя интервюто, ако още един път не ме изчакате да си кажа", закани се той.
"Обръщам се към вашата медия към вашите шефове. Утре очаквам чек. Аз не искам да участвам в това нещо. Чек за 30 хиляди лева. Ще бъдат отчетени до последната стотинка".
В този момент репортерката прекъсна включването.
"Виждаме, че човекът е емоционален, но правим всичко, което можем", каза водещата на новините по bTV.блиц

Публикувана на
01 Февруари 2023 година