Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в първия ден на февруари

Видяна: 7540 пъти

Овен
Работете активно и ще постигнете нужното до края на деня. Задействайте програмата си максимум. Искайте повече и ще получите достатъчно. Ще имате сили да движите и две неща едновременно. Няма да е така утре, затова постарайте се днес да отхвърлите повече работа и да се срещнете с нужните ви хора. Ще получите съдействие и може да подпишете нов договор.
Телец
До обед работете по важните си дейности и проекти, но за следобед планирайте участие в спонсорски инициативи. До утре на обед е добре да се участва в дарителски акции. Някой ще ви обгрижи в труден момент и ще подкрепи личните ви начинания. Днес е важно да работим за благото на ближния. Правете това, за което ви помолят, а и вие помолете някого за услуга. Няма да ви откажат.
Близнаци
До обед действайте с мисъл за своята работа, за личните си нужди и амбиции. За следобед планирайте участия в дарителски акции и спонсорски инициативи. Сами може да получите нещо безплатно и от сърце. Обадете се на тези, към които имате някакъв дълг. Ще ви се издължават длъжниците, но не само във финансов, а и в душевен и емоционален план. Любовта се връща..
Рак
До обед работете амбициозно и повече за себе си, за семейството и децата. От обед до утре на обед се включва каналът на космическата любов Старайте се повече да давате, да помагате, да обгрижвате хората изпаднали в нужда. Правете това, за което някой ви помоли и сами помолете за услуга. Вечерта се приберете с желан подарък. Планирайте и за утре кандадатстване за субсидии.
Лъв
До обед искайте, търсете начин да реализирате големите си амбиции и да получите нужното ви финансиране. Следобед преди да поискате трябва да дадете, да помислите за нуждите и стремежите на близки и колеги. Жестовете ще се помнят и ще ви осигурят приятелско рамо. До утре на обед помогнете на друг да сбъдне мечтите си и на вас някой ще помогне да постигнете нещо желано.
Дева
Родените в третата декада днес ще имат тежко начало на деня с проблеми в отношенията и здравето. Следoбед се включва каналът на космическата любов. Всеки може да получи топлотата, от която се нуждае. Направете и вие нещо за ближния и наградите няма да закъснеят. Този вечер бъдете с този, когото истински обичате. Не планирайте амбициозни срещи за утре сутрин.
Везни
Ако до обед действате активно, с хъс и амбиция ще си извоювате ползи и екстри. Днес може да заемете по-добра служебна позиция. От обед до утре на обед помогнете на някого да реализира своите мечти. Ден за благотворителни прояви, направете поне едно добро дело. Ако вечерта се приберете с желан подарък ще изживеете чудесни моменти с близките и децата, зарадвайте ги.
Скорпион
Станете рано и действайте активно в посока на важните си амбиции и задачи. За следобед не планирайте отговорни срещи, а се включете в спонсорски мероприятия. До утре на обед подкрепете някого в труден момент и се включете в дарителски акции. Сами може да получите нещо, от което се нуждаете. Може да бъдете одобрени за странично финансиране. Чакайте отговор на молби.
Стрелец
Днес и за родените в третата декада се очертават проблеми във връзките и опити за въздействие. Конкуренцията ще е жестока. Действайте активно и амбициозно в посока на личните си интереси до обед. След това подайте на някого ръка и заедно ще постигнете това, което не сте успели. Вечерта е за признания в чувствата, посетете тези, към които имате някакъв дълг.
Козирог
До обед уредете нужните ви документи и договори. Действайте активно и без протакане. Следобед се включва каналът на любовта и сърцето. Огледайте се, вижте с какво може да бъдете полезни на някого. До утре на обед обгрижете някой в нужда. И на вас ще помогнат близки и далечни хора. Кандидатствайте за държавно финансиране, представете проектите си.
Водолей
Родените в третата декада са в силна и творческа позиция. Ще се справите с всеки проблем, ще получите подкрепа в труден момент и ще дадете такава. Подключени сте към важен източник на сила. Енергията ви тече от вас към другите, но няма да се почувствате изтощени. Ще получите лично удовлетворение от всяка среща и разговор, ще намерите спонсор и покровител.
Риби
За родените в третата декада е време да се сбогуват с една илюзия. Луната сключва пречупващ аспект с Нептун от вашия знак. Не позволявайте на никой да ви вменява своите намерения или фикс идеи. Постарайте се да действате самостоятелно, освободете се от прилепващи и затормозяващи прегръдки и отношения. Отложете за следващите два дни подписването на новите договори.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Февруари 2023 година