Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Дните през февруари, които носят късмет

Февруари се смята за най-успешния месец на 2023 г. поради липсата на планети с ретроградно движение в него. Но февруари има и три уникални дни, които могат да донесат невероятен късмет на всички зодии.
Първи щастлив ден: 2 февруари 2023 г.
Това е така наречената огледална дата – 02.02. Такива дати са наистина уникални, те имат мощна енергия, благоприятна за всяко ново начало, добри промени в съдбата, изпълнение на най-смелите желания. Датата 2 февруари носи много добра енергия, трябва да се използва в пълния й потенциал. В такива дни много хора имат „втори шанс“, появяват се скрити способности и таланти, изпълняват се молби към Вселената. В този ден е много полезно да създадете карта на желанията, да правите планове за бъдещето, да визуализирате мечтите си.
Втори щастлив ден: 5 февруари 2023 г
Този ден ще е белязан от квадрата на Венера и Марс, те ще заемат най-благоприятно положение един спрямо друг и нашата планета, което ще има положително въздействие върху целия живот на Земята. Такова разположение на планетите носи заряд от огромна енергия, даваща сила, определя необходимия вектор за по-нататъшно развитие и съзидание. В този ден ще можете да направите това, което не сте и предполагали, че можете. Също така е полезно да прекарате този ден сред природата, съзерцавайки красиви места и размишлявайки върху тайните на Вселената. В такива моменти често се раждат уникални мисли и идеи. Петият ден на февруари е отличен за любовни връзки, уреждане на отношения и нови запознанства.
Трети щастлив ден: 11 февруари 2023 г
Този ден се нарича ден на силата, който се свързва с прехода на Меркурий в знака Водолей. Такъв транзит разкрива нови таланти в хората и им дава невероятни възможности, защото Меркурий е планетата на знанието, интелигентността, образованието, а Водолеят е знак на креативността, изпълнен с креативност и иновативни идеи. В този ден можете спокойно да планирате всякакви начинания, нови проекти, важни срещи, сключване на сделки и подписване на договори. Опитайте се да не пропускате тази възможност и да я изразходвате в своя полза. За някои това ще бъде началото на нов етап от живота.Actualno.com

Публикувана на
30 Януари 2023 година