Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Йозджан Дениз с трета сляпа неделя

Известният турски актьор, певец и композитор Йозджан Дениз изненадващо се венча за своята любима дизайнерката Самар Дадгар. Двойката се среща от година и половина, но на 20 януари официализира връзката си и сподели снимки от тържеството в социалната мрежа. Йозджан и Самар не губиха ценно време от семейния си живот и отпрашиха на сватбено пътешествие в Дубай.
Това е трети пореден брак за Йозджан Дениз, който премина през бурен развод с майката на неговия син Фейза Актан, с която вдигна сватба през 2018 година. След раздялата Фейза заведе дело за тормоз срещу знаменития си съпруг. Скоро след това Йозджан Дениз се влюби Самар Дадгар и бе оправдан от турските магистрати.
Според медиите в Турция майката на актьора - Кадрие Дениз не е присъствала на сватбата на сина си, тъй като неодобрява брака му със Самар. Наскоро в свое интервю Кадрие заяви: “Нека Йозджан чуе това! Не искам са се жени. Вече има едно дете. Пожелавам щастие на приятелката ти, но трябва ли да седнете на сватбената маса? Може би тя го иска, но аз не я искам”.
Въпреки гнева на своята свекърва, щастието на Самар остана непомрачено и тя публикува фотос в социалната мрежа, за да демонстрира венчалната си халка с огромен диамант. /телеграф

Публикувана на
28 Януари 2023 година