Новина от категория България
Архив на публикациите

На прокурорското синче-бабаитче му посегнали в затвора

Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов - Васил, прострада жестоко в Централен софийски затвор. 18-годишният хулиган, от чиито безобразия цял Перник пропищя, сега се срещна с по-опасни от него бабаити.
В края на декември бил спукан от бой от бивш боксьор. Включили се и други- Общо т четерима го млатели. Надзирателите не се намесели, защото и те се дразнели от арогантното му поведение. Всяка седмица му носели по 1000 лева и той се държал като баровец, което вбесявало останалите.
Миналата седмица Васил Михайлов яде бой и от Георги Семерджиев,. Двамата били на нож от първия момент, в който се срещнали "на топло". При свадата носа на Васил бе счупен.
Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди вече всекидневно тормозили перничанчето. Според мълвата, в края на миналата седмица дори е бил изнасилен от рецидивист с прякор Отвертката. Някои твърдят, че гаврата била заснета с мобилен телефон. "Вече си има нов прякор - Василиса Прекрасна", присмива се пандизчия.В затвора тече проверка по случая.лупа

Публикувана на
24 Януари 2023 година