Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Търсят дом на сладурчета, братче и сестриче

„Отправям молба за помощ! Ако имате възможност чрез споделяне в социални мрежи, или по някакъв друг начин, за намирането на дом на тези сладури братче и сестриче, спасихме ги от околовръстното на Пловдив, скитащи се из колите и почуди живи! Такъв е апелът на спасителката им Никол Михалева. Ето какво пише още:
„Прибрахме ги, нахранихме ги и обезпаразитихме. За жалост не можем да ги задържим в двора ни, защото имаме още 4 кучета, трудно ни е! Вече седмица са при нас. Намирането на нови стопани е много трудно!
Кученцата са намерени на околовръстния път, посока с.Брестник-Куклен! Те са много изплашени преминаващите коли! Докато се опитвахме да ги хванем едва не ги блъснаха!
Смятам, че са около 3 месеца, все още са с бебешки зъбки и козина! Обезпаразитихме ги, нахранихме ги и се грижим за тях.
Търсим им любящ дом с любящи и разбиращи отговорността стопани. Не се дават да стоят на синджир! Ако има добри хора, търсещи животинче, могат да се свържат на тел.0877474255- Кирил. Или на моя фейсбук профил - Никол Михалева!
Ако хората са от друг град в околността можем да предложим транспорт!

Публикувана на
24 Януари 2023 година