Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6240 пъти

Овен
Денят изисква борбеност и активност. Пасивният и неуверен човек ще претърпи поражение и ще излезе от играта. Ако ви предстоят тежки битки проучете къде са слабостите на противника ви. Днес мъчно се справяме с едиповите си комплекси, с нещо тайно и скривано от миналото. От себе си не може да се скриеш. Ако действате изчаквателно и колебливо ще загубите.
Телец
Днес родените в третата декада са подложени на натиск от няколко страни. Ако влезете в конфликт може да се стигне и до раздели. Трудно се преодоляват комплексите насадени в детството. И ако сте се опарили от една връзка в миналото не си го връщайте на новото си приятелство. Обърнете гръб на миналото, не пренасяйте нищо болезнено от старите си връзки към новите. Научете си урока.
Близнаци
Днес пасивният човек ще загуби, ще позволи да го изместят от хранилката и поилката и ще се лиши от ценно покровителство и подкрепа. Вземете страна, заявете претенции, борете се активно за интересите и нуждите си. Бъдете сигурни, че и конкуренцията ще действа безкомпромисно. Търсете подкрепата на колектива и семейството. Но за утре не се препоръчват съвместни действия.
Рак
Постарайте се да реализирате планове и намерения, не се отказвайте от играта при първата неприятност или пречка. Комплексарите позволяват на некадърниците да им вземат мястото и работата. Отървете се от страховете и притесненията, действайте нахъсано и не давайте предимство на конкуренцията. Вечерта Луната навлиза в хармоничните ви Риби, печелите важна битка.
Лъв
Днес ако не нападнеш ще те атакуват на слабото място. Не се препоръчват публични изяви и участия в съвместни инициативи. Движете се в позната и приятелска среда. Избягвайте изблиците на емоция. В момент, в който се покажете слаби може да ви атакуват и поставят в неприятна позиция. Доверете се на предчувствията си. За утре планирайте само двустранни срещи и разговори.
Дева
Днес е време да излезете от храстите на изчакването, да си гоните интереса и да не пренебрегвате нито една възможност. Може да получите изгодно предложение. Някой започва странична работа, а друг заема мястото на колега. Шефовете затягат коланите и са доволни да имат човек, който да върши работа за двама. Постарайте се да си извоювате допълнителни пари и екстри. Ще претърпите поражение, ако останете пасивни.
Везни
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Крайно време е да се уредят юридически отношения с близки и роднини, да се преговаря вече с претенции от ваша страна за всичко, което трябва да се получи и предприеме. Ако оставите друг да ви движи нещата всичко ще се проточи и ще ви коства допълнителни разходи. Бъдете настоятелни, ако водите преговори. Днес всеки си гони интереса.
Скорпион
Родените в третата декада е добре да вземат мерки за самозащита, а не само да нападат и да действат агресивно. В момент, когато сте заети с едно, нещо друго ще ви постави в рискова ситуация и ще ви създаде проблем. Мислете и действайте комплексно, отлагайте важното за следващите два дни. Луната е в съвпад с Венера и Сатурн, а това положение привлича трети към личните ви връзки.
Стрелец
Родените в третата декада вървят към неравностойни връзки, които ще изиграят градивна роля не само в работата, но и в живота им. Днес старото среща младото, богатото бедното, а ученото недоученото. Всеки ще допълва с нещо другия и ще му помага да види нещата от друг ъгъл и гледна точка. Не се препоръчва пасивно изчакване. Защитете правото си на личен избор.
Козирог
Днес хора с комплекси и ниско самочувствие ще ви правят път, дори и да не сте го заслужили. Който не нападне ще го нападнат и атакуват на слабото място. В момента доминирате и владеете ситуацията. Ще се случват събития, които ще ви носят предимства и ще помагат да се справите с конкуренцията. Прегледайте уредите и инвентара, с който ще работите. Пътувайте с изправна кола.
Водолей
Родените около 5-10 февруари ще имат повече проблеми и ще попадат в непредвидими ситуации в днешния ден. Не рискувайте излишно. Настройте се на самозащита. Не се намесвайте в разправиите на други двама. Агресията ще се прехвърли върху вас. Направете всичко възможно да избегнете удара, а не да нанесете такъв. Спазвайте законите на пътя, не рискувайте..
Риби
Днес на първо място е защитата, а на второ нападението. Вземете предпазни мерки срещу надигащата се конкуренция на работното ви място. Ако не нападнете ще ви атакуват. Извадете оръжията, стимулирайте връзките, с които разполагате и защитете личната си територия. Вечерта Луна и Венера светят заедно в небето. Някой намира нова любов, а друг си връща старата.telegraph.bg

Публикувана на
23 Януари 2023 година