Новина от категория България
Архив на публикациите

Камелия Тодорова с разтърсващ разказ какво е преживяла

Камелия Тодорова призна неща, които много други наши звезди вероятно със сигурност биха опитали да запазят во веки в тайна от публичното внимание. Голямата ни певица е минала през свирепи трудности и предателства в личен план, за които днес говори без притеснение.
"Животът ме научи най-много на търпение. Когато нещата вървят във възходящ ред, всичко е лесно. Когато обаче се закучат, тогава се връщащ отначало. Аз съм открит човек, но се научих да пазя и дистанция от хората. Характерът ми е разновиден.. Убедена съм, че много от хората, които са близко до мен, не ме познават", сподели певицата пред Нова тв.
Един от най-трудните моменти в живота на Камелия Тодорова, от емоционална гледна точка, вероятно е бил момента, в който тя разбира, че е осиновена. Била е на 11 годинки. "Започнах да чувам приказки и се разрових в албумите на майка ми. Там открих мъж със сини очи, който не прилича на баща ми. Отидох при баба ми и я помолих да ми разкаже всичко. Баща ми Кирил ме осиновява в деня на раждането на брат ми.
Никога не съм искала да се срещна с биологичния си баща. Той е имал възможност да се срещне с мен, да се запознаем, но не го е направил. Опита се да се запознае с мен, когато се върнах от чужбина. Искаше да се срещне с децата ми, но отказах. Смятам, че така морално бих унизила майка ми, а и баща ми беше жив още, затова не го направих", разказа голямата ни певица.
Винаги си е мечтаела да срещне голямата любов и все още продължава да то прави. "Досега това не ми се случи. Прекалено много вярвам на хората. Никога не съм предполагала, че мога да бъда излъгана. И двамата ми съпрузи ме предадоха. Всичко се оказа лъжа.
Бащата на децата ми говореше навсякъде, че аз съм го предала. Постави ми ултиматум да живеем съвместно със секретарки и т.н... Искаше да имаме отворена връзка. А аз му казах, че по този начин не мога да живея. Виждаше децата на 2-3 месеца. Насила плащаше издръжката, насила се виждаше с тях. Беше пълна подигравка с децата! Съжалявам, че не го напуснах по-рано. Животът ми щеше да бъде различен.
Той беше немец, но се държеше като мюсюлманин, на който трябваше да си подчинявам, само дето забрадка нямах на главата. Всичко беше наред, когато изпълнявах това, което той иска, но идва един момент, в който това вече не може да се случва, защото спираш да вярваш в тях, особено когато става дума за работа - за стила, в който ще пея, за поведението ми на сцената. Той си представяше, че трябва да бъда рок певица, поп рок, а аз му казах, че не съм заключена в този стил.
Стигнахме до там, че на запад, с лейбъла, с който работех, виждаха, че това се прави насила. Породи се нервно напрежение между нас двамата, най-вече в мен. Изпадах в нервни кризи. Не съм крещяла, не съм се побърквала, но примерно не можех да се разписвам, трепереше ми ръката. С него непрекъснато бяхме на нож, непрекъснато спорехме", каза още звездата.
"Впоследствие той се събра с друг човек и благодарение на неговите връзки продължи да гради кариера. Връзки, каквито аз нямах - нито с МВР, нито със спортисти, нито с борци и т.н. И когато се случи всичко това с мен, изведнъж се сетих как започнаха изобщо да се случват нещата между нас. Начинът, по който той напусна предишната си съпруга, оставяйки я в безизходица. Тя също имаше дете. Това, което се случи с мен, беше по същия начин. Той ме остави в безизходица, при пълен финансов фалит, който той направи. И всъщност избра да остане в България, за да спаси себе си.
Моята голяма любов е музиката. Актрисата призна, че със Стефан Данаилов наистина са се влюбили, докато са снимали филма "Търновската царица". "И двамата имахме чувства, но любовта ни не се пренесе извън екрана. Който ми каже, че играейки в любовен филм, не се влюбва в партньора си – е лъжец", коментира Тодорова.
"Не мисля, че съм неразбрана, а неоценена. Не си в телевизионния екран, не те чуват по радиото и те забравят. Това е. Единствената личност в моя бранш, която е оценена, това е Лили Иванова. Дори имена като Васил Найденов не се споменават. От време на време се сещат, че е имало и някой си Емил Димитров... И аз ще бъда забравена! Като гледам как в енциклопедията на джаза в България на Владо Гаджев нищо не написаха за мен, така ще бъде и за в бъдеще./show.blitz.bg

Публикувана на
23 Януари 2023 година