Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За какво мечтае всяка зодия

Овен
Покоряват върхове

Дори в сънищата си Овните се опитват да възстановят справедливостта. Те мечтаят да станат победители на целия свят. Не, по-добре на цялата Вселена. Добрите и мили хора - на една страна, а лошите и измамните - да се изолират от приличното общество. Овните често си мечтае за добра почивка, за предпочитане на поляната или край синьото море. Те вече си представят как топлят корема си на слънце, плуват бруст и измислят нов план за отмъщение на нечестните личности. Те искат да покорят върхове, които никой друг не е покорил или да стъпят там, където човешки крак не е стъпвал преди тях. Ще си построят космически кораб за междузвездни пътешествия и ще подберат екипаж само от Овни.
Телец
Къща с двор

Мечтите галопират в главата на Телеца като бели коне през поле с препятствия. Между другото тайничко си мечтаят за неприлични неща. Е, забранено ли е на един смел и мъжествен герой да мечтае за сексуални удоволствия? Разбира се, че не. Само силните на този свят ще разберат мечтите им. Искат да станат господари на планетата, да спасят жертвите на огъня и да разработят тактика за летене до други светове. Но всъщност единственото място до, което ще долетят е удобното легло и ще заспят сладко. Но дори и насън развълнуваният им мозък рисува цветни картини. Като изявени материалисти, мечтаят за голяма къща с прекрасен двор, в който щастливи тичат децата и домашните любимци.
Близнаци
Много неща едновременно

Близнаците не са алчни по природа, но ако става въпрос за мечти, тогава определено сериозно развихрят фантазията си. Те нямат три или пет желания, а всичките петдесет ще ви споделят с радост. За тях е голямо удоволствие сладкия процес на мечтаенето и безрезервно се впускат в постигането на целите. Не обичат да потъват в сантименталност и драма, така че е по-добре да доближат мечтите до реалността. Те искат да си почиват на дивана вкъщи и същевременно да впечатляват шефовете си с презентации в службата, да посетят всички световнизабележителности, и да намират повече време за семейството си. Списъкът е безкраен. Те мечтаят за всичко и по възможност едновременно.
Рак
Храна и топлина

Ако Раците започнат да мечтаят, лесно може да се удавят в своя океан от мечти. Те искат море, вълни, топъл пясък и делфини. Мечтата им е да отидат на Канарските острови заедно с всички членове на семейството. И ще вземат свекърва си или тъщата, и братовчедите, и...всички приятели. Мечтите им не са твърде големи и са напълно осъществими. За да се почувстват щастливи е достатъчно да видят близките си хора наблизо, да бъдат нахранени и да им е топличко. В същото време мечтаят да полудеят поне за ден, да зарежат всичко и да станат рок звезди или пътешественици. Страхуват се от публичността, затова тя ги привлича много. Тайната им мечта е животът на суперзвезда, власт, уважение.
Лъв
Благополучие и успехи

Като истински царе, Лъвовете мечтаят за най-доброто. Те мислено си представят себе си като крале на Вселената, а слуги и придворни тичат около тях и се суетят. Кръшни танци изпълняват изкусителни красавици от цял свят, а поети и музиканти ги възхваляват със стихове и песни. Естествено, в тяхна чест! Самите Лъвове седят на трона, мислят нещо и гледат в далечината. Изящна поза, интелигентен поглед и гордост блестят през луксозна сатенена роба, бродирана със сребро и злато. Лъвовете си мечтаят как да станат още по-големи лъвове. Както в реалния живот, така и във фантазиите, те има един-единствен приоритет - тяхното благополучие. Лъвовете мечтаят за власт и бизнес-успехи.
Дева
Стабилна работа

Девите са истински късметлии, чиито най-съкровени и екстравагантни желания се сбъдват. Самите те дори не знаят как се случва това, но фактът остава факт. Щом някаква идея им хрумне в главата, те веднага започват да правят план за нейното осъществяване и с малки стъпки се приближават към мечтата си. За да се чувстват щастливи, Девите искат да имат стабилна и интересна работа, дом, семейство и разбира се здраве. Талантливи, много умни и целеустремени, Девите работят с удоволствие и достигат значителни висоти. Тяхната цел е да заемат лидерска позиция. Те са перфекционисти във всяко едно отношение и когато мечтаят, искат само да станат още по-добри.
Везни
Красота и комплименти

Везните не си и помислят да мечтаят за големи неща, защото уважават дори малките. Съвсем нормални мечти за реалистичните Везни. Не обичат да мечтаят за това, което очевидно е обречено на провал. Глупаво е и скучно, а те хронично не понасят тъгата и копнежа. Имат нуждата постоянно да бъдат обгрижвани и това проличава в голяма степен във фантазиите им. Мечтаят за закуска в леглото, която любим човек ще им поднесе. Искат да бъдат най-красивите и желани. В същото време мечтаят да са недостъпни, защото щом им направят комплимент, се разтапят като сладолед на горещ паваж. Алчни са за всичко красиво и мечтаят за световен мир. Хаосът и дисхармонията ги изваждат от равновесие.
Скорпион
Винаги да побеждават

Единствените, които не се церемонят и не скромничат с мечтите са Скорпионите. Те мечтаят за страстна любов с момиче с огромни гърди, върху мека купа сено. Е, или за банкова сметка, около два милиарда. Като цяло, ако Скорпионите мечтаят за нещо, те няма да спрат. Разбира се, докато не заспят с блажена усмивка на устните. Мечтата на всеки Скорпион е да излезе победител във всяка игра, във всяко състезание. Тази зодия е доста агресивна към конкурентите. Умението да натрият носа на завистниците или съперниците е най-голямото блаженство за Скорпиона. След като си поставят цел, те буквално се придвижват към нея през глава и няма да се задоволят с по-малко от планираното.
Стрелец
Пътешествия и приключения

Истинският Робин Худ, всемогъщият спасител и духовен лечител на всички бедни и онеправдани. Стрелецът в мечтите не иска световна слава и финансово благополучие, а да нахрани безпомощно коте, да излекува дете и да стопли вдовица с блага дума. Името на Стрелец е доброта, честност и грижа. Стрелците обикновено мечтаят за пътуване, за червения килим, за голям кръг от приятели, за популярност. Според Стрелеците няма нищо по-лошо от ежедневието, рутината. Представителите на този знак винаги са привлечени от нещо ново: хора, държави, неща. Те се нуждаят от новости, за да вдъхновяват. Ако зависеше от тях, изобщо нямаше да се върнат у дома и щяха да живеят направо в кола или на яхта.
Козирог
Уважение и просперитет

Козирозите са сериозни и строги дори в мечтите си. Те няма да си губят времето да мечтаят за разни глупости, а ясно ще планират какво, как и колко да поискат от „златната рибка“. Не можете да ги завладеете и засрамите с милиарди. Мислено ще поискат малко пари, но като Пинокио ще посадят и отгледат дърво на парите. Е, може да поискат и къща с градина, сексапилен и верен партньор. Ако Козирогът планира да стане магнат, бъдете сигурни, че ще стане такъв, въпреки че няма и една десета от това, за което мечтае. Те тайно искат да бъдат уважавани, а майките с малки деца да ги сочат с пръсти и да казват: „Това трябва да станеш, когато пораснеш“. Мечтаят приживе да им издигнат паметник.
Водолей
Нови открития

Водолеите имат нужда от почивка. Е, не завинаги, а само за известно време, за да може да се съсредоточат върху основните желания и да анализират всичко, което са придобили чрез къртовски труд. Те имат пари, чест, уважение, ум, личен бизнес и красива млада половинка. За какво още да мечтаят? Да, те имат всичко и спокойно могат да почиват на лаврите си. Водолеите по природа са мечтатели и новатори. Те са щастливи да изучават нещо ново и да правят открития. Това може да бъде свръхмодерен модел смарт телефон, или откриване на лекарство срещу нелечима болест. Истинското им желание е неограничено време, безкраен живот, възможност за летене, пътуване във времето и свят без война.
Риби
Свободно време

Рибите мечтаят за голяма сума пари, за предпочитане в долари. Здраве, доза оптимизъм, малко романтизъм, по-малко тревоги и неприятности. Те не живеят в бедност, а и не са лишени от любов. Нуждаят се от по-чиста и дълбока вода. Имат нужда от време, затова мечтаят да имат много свободни минути за любимите си занимания. Искат любов, пълноценен живот и приключения. Рибите жадуват за експерименти, затова мечтите им винаги са различни и невероятно цветни. Ако днес мечтаят за голямо семейство и живот далеч от цивилизацията, то утрешните мечти може да ги отведат до Холивуд или до крайбрежието на Франция. Рибите са много непостоянни, както в живота, така и в мечтите си. /труд

Публикувана на
22 Януари 2023 година