Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще имат неприятности в сряда

Видяна: 6360 пъти

Овен
Ден за колективни инициативи и работа в екип. Ще получите защита, ако работите заедно. Може и да не сте на високи позиции, но важното е да сте в защитена среда. Вечерта се прибирате изнервени, очертават се конфликти. Не се заяждайте за дреболии и не действайте първосигнално. Не е време за отсъствия и изневери, ще се разбере и партньорските отношения ще зациклят.
Телец
Днес се оформят работните екипи и групите по интереси. Може да влезете в нова среда, в нов отбор или да смените треньора. От значение е да не играете солово, а да декларирате към кой лагер принадлежите. Печелят екипните интереси, докато тези на единичните играчи ще се пренебрегнат. Вечерта очаквайте спорове и у дома, не взимате страна, а сдобрете и помирете враждуващите.
Близнаци
Луната навлиза в Близнаци. Пътувайте, водете преговори до ранния следобед. Нищо важно не отлагайте за края на работното време, когато се натрупва агресивен потенциал. Може да влезете в конфликти по незначителни поводи и да ви бъдат отнети предимства. Родените във втората декада ще имат тежка вечер с разправии, скандали и неприятни разкрития. Луната е в съвпад с Марс.
Рак
Днес силата е с тези, които работят в екип и обединяват сили, пари и ресурси в името на една обща цел. Търсете подкрепа и защита от тези, които също като вас са застрашени от нападките на конкуренцията. Колективните усилия ще помогнат да си решите проблемите и да защитите завоюваната позиция. Който остане сам лесно ще бъде елиминиран. И семейството се сплотява.
Лъв
Днес късметът е за тези, които сформират свой екип или доминират в средата си. Разпределете роли и отговорности. Може да завоювате шефски и представителни позиции и така група хора ще работят и защитават вашите интереси. В момента по-важно е да си подсигурите гърба и да осигурите нужните защити. Обградете се със свои хора. Вечерта не започвайте разговори на висок тон.
Дева
Родените в третата декада опитват да се справят сами с належащите проблеми и бъркат. Ще спечели колективната игра, затова обединете сили и средства с близките и с тези, с които се разбирате и сте ги изпитали в годините. Точно днес не излизайте от средата, в която сте защитени. Не се опитвайте да играете началнически роли, някой ще ви отнеме пълномощията. Останете сред свои хора.
Везни
Днес ще имате успех в съвместни начинания. Подпишете нов партньорски договор и влезте в нов екип. Ще получите допълнителни пари и защити и ще спестите от някои разходи, ако действате със съмишленици. Сега е момента да смените отбора или треньора, да предложите съавторство и да разделите разходите. Поставете на мястото им тези, които не си изпълняват задълженията.
Скорпион
Чудесен и творчески ден. Сега е момента да влезете в нов екип или да създадете своя група по интереси. Организирайте събрания, работете съвместно, търсете начини за колективни инициативи и участия в съвместни проекти. Който опита сам да пробие ще среща много повече трудности и капани по пътя си. Сменете треньора или базата, в която работите и тренирате.
Стрелец
Днес тръбачът-съдба свири сбор и ни събира в групи по интереси, мнения и позиции. Не се препоръчват самостоятелни инициативи. Не се делете от колектива, а вземете дейно участие в общите начинания. С успех ще намерите своето място в нов екип или отбор. Сплотете семейството, стартирайте съвместна търговска дейност, подкрепете и финансирайте бизнеса на децата.
Козирог
Днес с лекота може да направите полезни за околните своите амбиции и желания. Сформирайте своя група, търсете начин да използвате силата на колектива за решение не само на общите, но и на личните ви задачи и амбиции. Днес хората на високо ниво е добре да направят подбор на кадрите. Успехът ще е за тези екипи, които работят задружно и могат да споделят и радости и болки.
Водолей
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Печалбите ще са по-големи за екипните играчи и за тези, които сформират свой екип или се включат в такъв. Давате отпор на конкуренцията и защитавате позициите си. Ако стари приятели ви предложат да работите за тяхната кауза, отзовете се и заедно ще направите пробив. Определете приоритетите, всеки трябва да си знае мястото.
Риби
Ден на неприятности и провали за тези, които работят срещу всички. Трудно е да се надвие колективна инициатива. Застанете зад гърбовете на колегите, особено ако имате някакъв проблем. Споделете работа и отговорности с доверени хора. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Вечерта се очертават конфликти и у дома. Не правете забележки, смирете апетитите.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Декември 2022 година