Новина от категория България
Архив на публикациите

Жаклин Таракчи се изповядва

18-годишната Жаклин Таракчи е големият победител в тазгодишния сезон на "Гласът на България", излъчван в ефира на bTV. Талантливото момиче спря дъха на публика и зрители с изпълненията си и заслужено грабна наградата от 50 хиляди лева, както и статуетката "Гласът на България".
- Жаки, честита победа! Беше фантастична, но успя ли да изживееш напълно голямата емоция от победата, докато беше на сцената или беше твърде концентрирана в изпълнението си?
- Между другото е точно така, както го описваш. Абсолютно точно! Бях много концентрирана, исках да изляза и да изпея песните така, както знам, че мога, и се надявах, дай Боже, да мога да изпея всички песни, които си бях подготвила за вечерта. Не ми е било фикс идея да спечеля, просто исках да се представя добре.
Когато излязох на сцената, за да изпълня втората си песен, ми се случи нещо, което изпитвам за първи път на сцената – когато по средата на изпълнението публиката стана на крака, аз се разтреперах, тялото ми не беше реагирало по този начин. Неописуема емоция!
- Какво следва оттук нататък за теб, Жаки, след тази голяма победа? И мислила ли си в какво ще инвестираш паричната награда?
- Предстои ми, живот и здраве, оттук нататък да издавам свое творчество. Музика, която да излиза пряко от душата ми. Определено ще инвестирам наградата си в музика – не е малка инвестиция, но се отплаща.
.- Какво друго искаш да постигнеш в живота? Имаш ли и амбиции, които не са свързани с музиката?
- Имам, да. Живот и здраве наесен ще следвам „Психология“, защото имам желание да бъда терапевт.
- Значи ще знаеш как да владееш психиката и шанса да не се заразиш от така наречената „звездна болест“, която обикновено върви редом със славата, е голям?!
- Да, разбира се. Затова е и много подходяща приказката за стълбата (Христо Смирненски, б.а.), защото ако забравиш откъде си тръгнал, реално няма да знаеш и накъде отиваш./show.blitz.bg

Публикувана на
07 Декември 2022 година