Новина от категория България
Архив на публикациите

Бойко Борисов захапа тв водеща

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи извънредно по телефона в ефира на Нова тв. Гост в студиото на "Здравей, България" бе Деница Сачева. Бившият премиер бе провокиран да влезе с остър тон към водещите, след като попитаха Деница Сачева дали Борисов и президента Радев наистина са се срещали, както твърдят от ПП.
"Виждам как се опитвате да измъчвате г-жа Сачева за нещо, което не знае. Имам предвид, е когато един лъжец лъже той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев ви каже "добър ден" може да си пуснете лампата. Ако има жив човек, който минимум две години назад да каже как, кога и къде. Аз по телефона не съм говорил с Радев. И един човек си позволява, прикривайки аферите с ББР, Джемкорп, газа. Престъплението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят нарочно до април догодина, е една далавера, която струва 200-300 хиляди лева на месец", каза Борисов.
"Само преди 2-3 седмици президента Плевнелиев излезе и се отрече от тях. Сега се отрече и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях. Корнелия Нинова се отрече от тях иги нарече "аматьори", припомни той.
"Извинявайте г-жо, но аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат в управлението. Весела Лечева ли е нашият опонент на кмет на Велико Търново и е върнат кадър? Ако някой е управлявал по времето на ГЕРБ, това означава, че не може да работи повече ли? Защото тези аматьори са решили да се упражняват. Аз ако бях на Румен Радев щях да върна всички граничари изгонени от Рашков на границата", обърна се експремиерът към Мира Иванова.
Не мога да търпя лъжците, огромни групи да се разочароват от тях и само вие да намирате координация между Радев и мен.
Водещата Мира Иванова заяви пред Борисов, че Георги Темелков е върнат на работа, като обясни, че именно той помагал на ГЕРБ да се справя с хора, които не е трябвало да са в ТОЛ системата.
"Имаше такъв, но той е толкова в 20-тото ниво на управленските нива на ГЕРБ, че дори не мога да го нарека кадър. В момента затъвате с тези въпроси. Вие ми говорите за някакъв си Георги Темелков", отговори Борисов.
"Това се чува от вашите опоненти, извинявайте много", сряза го тя.
"Защо не ме попитахте защо Калина беше в управлението на ПП? Най-вярната им министърка", скастри я Борисов.
"Смятате, че трябва да отговоря на този въпрос", озадачи се Иванова.
"Да, след като ме питате кой е Темелков. Говорите за министри, които са били в ГЕРБ, ама когато са в Промяната е готино", завърши Борисов. блиц

Публикувана на
06 Декември 2022 година