Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Най-големите прахосници

Те харчат последните си пари за уж изгодни и „много необходими“ придобивки. Прахосничеството лесно може да се превърне в порок, от който някои зодии са по-застрашени от други.
Ако сте една от тези 3 зодии, по-добре стойте далеч от моловете и се опитайте с всички сили да останете в рамките на месечния си бюджет.
1. Овенът е импулсивен прахосник
Овенът обича да се наслаждава на живота максимално и неговият девиз е, че всички пари са там, за да бъдат харчени. Освен това, когато прави покупки, той си казва, че по този начин помага на икономиката. Овенът е много импулсивен и често купува неща, просто защото са хванали окото му на витрината.
Този знак е по-добре да не се поддавате на изкушението на продажбите. Трудно му е да откаже нова красива рокля или пуловер.
2. Рак – избягвайте на всяка цена пъстрите магазини и големите молове
Ракът е известен с почти детинския си характер, тъй като много се разстройва и дори е склонен да стигне до сълзи, когато това, което харесва, е напълно извън неговите възможности. Ако портфейлът му е празен, Ракът се държи така, сякаш не е виновен, че вътре няма пари.
Харчещите Раци са доста безотговорни и небрежни към финансите си, за тях е трудно да избегнат изкушението, когато влязат в който и да е магазин.
3. Лъв - не се опитвайте да купите всички дрехи в града
Лъвът трябва да се похвали с придобивките си. Той трябва да е най-модерният, най-стилният и най-добре облеченият сред обкръжението си. Тази зодия обича красивите неща.
Трудно му е да си каже „не“, когато нещо привлече вниманието му. Може да се каже, че Лъвът е обсебен от новите дрехи. Постоянно изпитва нужда да се открои и да бъде забелязан.флагман

Публикувана на
06 Декември 2022 година