Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Подписка на съседи срещу компаньонката Мис Катя, тя им отвръща, че е дружелюбна

Жители на комплекс "Роял сити" събират подписка срещу своя съседка, предлагаща ескорт услуги. Те твърдят, че жената, която се представя като Мис Катя в сайтовете за компаньонки, е публикувала редица обяви за платени секс услуги в интернет. Уточнен е адресът на бул. "Дунав" №5, който обитава от четири месеца.
Ексцентричният вид на жената също смущава както малките деца, така и техните родители, споделят те. Освен силния шум от музиката и тръшкането на врати, хората се оплакват, че многократно са сигнализирали за проблема до собственика на апартамента, но без особен успех.
„Според нас собственикът на апартамента я прикрива. Наясно е с проблема и сме го търсили по този повод няколко пъти, но вече дори спря да отговаря на обажданията ни”, коментира живущ в сградата. Съседите смятат, че неглижира проблема, като дори са сигнализирали и до полицията, но от там също им заявили, че не могат да направят нищо, докато не се изготви подписка от живущите в комплекса.
Мис Катя, като тя отрече всички твърдения на съседите й: „Никога никой от съседите ми не е дошъл да говори с мен, аз не съм имала конфликт с никого. При положение, че живея сама, тези неща, които говорят съседите ми са абсурдни. Дружелюбна съм, не съм конфликтна, това са пълни глупости”. Имала си достатъчно главоболия и лични проблеми и смята „тази драма за ненужна”. Смята, че съседите й притесняват хазяина й с и без причина: „Знам правилата и знам кога мога и не мога да слушам музика. Те не могат да казват кой къде може и не може да живее, никой не е дошъл при мен да ми каже, че има проблем с мен, всичко се прави зад гърба ми. Жертва съм на нещо сбъркано, те ме излагат”. Намерението й е да се изнесе по-скоро, за да приключи „целият този панаир”.трафик

Публикувана на
05 Декември 2022 година