Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Джизъса влиза за пари в „Сървайвър“

Благой Георгиев почти се е договорил да влезе в "Сървайвър", но това може да го изложи на смъртна опасност. Джизъса е провел няколко разговора с продуцентите. Преговорите са на финалната права, разбра още "България Днес". Остава само да се уточни хонорарът, който бившият на Златка трябва да получи за времето, прекарано на самотен остров.
Обяснен му е рискът, който предприема с участието си в "Сървайвър". От продукцията на няколко пъти натъртват, че това не е да се излежаваш на Малдивите, а много сериозно изпитание. Още повече че локацията тази година - Карибите, е едно от най-опасните места на планетата. Част от насекомите там са смъртоносни. При ухапване на някои от скорпионите и други гадинки фаталният край настъпва за секунди.
В същото време се шушука, че влиза в шоуто, за да се бори за наградата от 200 бона, с която да закърпи семейния бюджет. Богатата булка явно не му гарантира финансов разцвет. Затова и той вероятно е решил все пак да допринесе с нещо към семейната каса. Не е известно как се развиват „бизнес“ проектите му, но за да се навие на шоу, може би работата върви на зле. /хотарена

Публикувана на
04 Декември 2022 година