Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Сестрата на Роналдо пощуря, брани брат си

Сестрата на футболната звезда Кристиано Роналдо Катя Авейро реагира гневно и защити брат си от критиките след загубата с 0:1 от Испания в Лигата на нациите. След поражението Роналдо хвърли бесен капитанската си лента, след което върху него се изсипаха куп критики и обвинения.

„Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора, които не ценят това, което Кристиано Роналдо е направил и продължава да прави за страната си.
Той има на своя страна семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо какво става. Но това, което се случва в момента, изобщо не ме изненадва. Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат. Винаги е било така. Затова, когато някой се измъкне от пепелта и промени манталитета, това пречи...
Винаги ще бъдем с теб, кралю мой. Бъди спокоен. Нужно е да подаваме ръка на тези, които винаги са давали всичко от себе си за Португалия. Португалците обаче са болни, дребни, бездушни и вечно неблагодарни.
Този човек е на колене и няма кой да му подаде ръка. Това е жестоко. А той винаги е давал толкова много и продължава да дава. Този човек се казва Кристиано Роналдо и той просто е най-добрият играч в света", пише още Авейро.блиц

Публикувана на
29 Септември 2022 година