Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Откриха мъртъв изчезналия Ангел от Асеновград

Откриха мъртъв 80-годишния Ангел Байрактаров, който е бивш управител на хотел „Асеновец“ изчезна безследно преди 11 дни. Тялото е намерено в местността Узун чаршия край Асеновград. По него няма следи от насилие. Установяват се причините за настъпилата смърт.
Пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в района на село Моминско. Бил с автомобил, който е открит празен на следващия ден. Доброволци го издирваха, като обходиха километри, но без резултат.
Дъщеря му също съобщи в социалните мрежи, че Ангел е открит мъртъв. По думите й, намерен е на 3 километра от изоставената кола.
"Това е район, който преди беше претърсван многократно от доброволци, полицейски кучета и водолази. Към Ангел в същия ден е отправена заплаха от човек, който го е заплашвал със смърт в течение на 15 години. Срещу него са подадени стотици жалби в прокуратурата, по които не са предприети никакви мерки", твърди тя. И допълва: "Същото лице преди няколко месеца е нанесло жесток побой над баща ми и се е заканил, че ще го унищожи. Най-вероятно е изпълнил заканата си. В случая става въпрос за бездействие на прокуратурата, съчетано с чувство на безнаказаност у похитителя. В цял град се говори, че тази вражда е довела до фаталния край. Разследването по случая продължава и се надявам да възтържествува истината".марица

Публикувана на
29 Септември 2022 година