Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Внезапно разстройство ли отказа човек на ПП от тв дебат

Кирил Петков очевидно излъга, че поради "лични причини" от студиото на Би Ти Ви отсъства депутата от "Продължаваме промяната" Венко Сабрутев и е взел решение той да се появи на дебата в студиото на телевизията тази вечер. Само час по-рано Сабрутев гостува в друга медиа - "Нова нюз", където също участва в дебат, воден от Неделина Анева, така че очевидно се касае за предварително замислена акция.
Единствената възможност Сабрутев да откаже да се появи на дебата в Би Ти Ви малко по-късно остава някакво здравословно неразположение, например разстройство, шегуват се в политическите среди. Интересното е, че самия бивш депутат и настоящ кандидат за такъв от ПП все още не е дал обяснение защо не се появи на предварително уговорения разговор в Би Ти Ви.
Отсъствието на Венко Сабрутев от дебата, обяснено с "лични причини", се оказа голямата мистерия на вечерта, още повече, че час по-рано той бе на интервю в "Нова нюз"
В края на разговора Цънцарова попита Кирил Петков вярно ли е, че се е опитвал да уговаря друг лидер на партия да се появи заедно с него в студиото, за да подкрепи тезата му, че е важен лидерски дебат и да посочат, че Бойко Борисов и Слави Трифонов бяга от такъв. Петков обаче отрече. Така и не стана ясно за коя партия и кой лидер става въпрос.
Според запознати Петков е водил разговор с Корнелия Нинова и я е увещавал тя също да се появи внезапно в студиото на Би Ти Ви, но хитрата Корнелия е отказала.
Решението на Кирил Петков да наруши правилата на дебата на Би Ти Ви се радва на шумен отзвук в социалните медии.

Публикувана на
29 Септември 2022 година