Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

4 „мързеливи“ секс пози, с които да го побъркате

Работната седмица може да бъде невероятно изтощителна, в края на деня вече не искате нищо друго освен сън. Въпреки това партньорът също изисква внимание, а вие не искате да обидите любимия човек.
Специално за такива случаи секс гурутата предлагат да разгледате следните пози с минимален разход на енергия
.
Ездач "за мързеливи"
Колкото и да е странно, тази позиция най-често се обожава от мъжете. Въпреки това, за жена, която току-що е завършила тежък работен ден, тази опция ще й хареса, особено ако мъжът е много упорит. Ездачът в мързеливия вариант се различава малко от класическия вариант, единствената разлика е в позицията - двамата партньори лежат настрани, един срещу друг. В същото време краката на жената плътно притискат торса на мъжа. В тази позиция ще получите максимални усещания и в същото време няма да изразходвате почти никаква сила.
„Мързеливо“ взаимно удоволствие
За любителите на оралния секс има добра новина - любимата ви позиция 69 е възможна и във вариант настрани. Вярно, бъдете готови, че първия път може да не мине гладко, но след няколко опита трябва да успеете. Секс гурутата препоръчват да използвате секс играчки в тази поза, ако вие или вашият партньор все още ви е трудно да се отпуснете в тази поза, но тя се счита за една от най-евтините от гледна точка на енергия.
Възглавница за помощ
За мързеливи експерименти възглавницата е идеална. Но не за да си легнете и да забравите, че сте обещали на партньора си интимна компания. С помощта на малка възглавничка можете да разнообразите и най-скучните на пръв поглед пози. Поставете възглавница под бедрата си, когато мъжът е отгоре, по този лесен начин ще промените ъгъла на проникване без много усилия и ще дадете впечатляващо усещане на половинката си.
Лъжица
Обикновено тази поза се представя на повечето в странично положение. Но за повече релаксация можете да опитате леко да промените подхода - мъжът лежи по гръб, жената е разположена отгоре, но с гръб към партньора си, като по този начин притиска лопатките си към гърдите му. Тази поза не изисква да бързате, тя е идеална за нежна интимност в края на натоварения ден. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
27 Септември 2022 година